Mundo Latino İle Her Cuma “Salsa After Hours”

Tarihler: 20 Ocak 2010 Çarşamba ~ 31 Ocak 2010 Pazar - Saat: 22:30

Yer: Ponte

Ücret: 20 TL(1 yerli içki +çerez)

Adres: İstiklal Cad.187,Beyoğlu İş Merkezi, Kat:7 Adalar İstanbul

Telefon: 244 63 59-60-61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2010 ~ Oca 31, 2010
Cuma günü ne yapsam diye düşünenlere eğlenceli bir öneri: Mundo Latino ile Salsa After Hours her cuma saat 22.30 da Ponte’de!

İstanbul’ un en güzel manzaralarından biri olan tarihi yarım adayı ışıklar içinde izlemek, Akdeniz mutfağının lezzetlerini tatmak ve ardından dansla haftanın yorgunluğunu atmak… Bu üç aktiviteyi aynı gecede yaşamak istemez misiniz? Mundo Latino bunu sizin için organize etti.

Mundo Latino, Ocak ayından itibaren her Cuma akşamı 22.30 itibariyle Ponte restauranda Maestro Dj. Mehmet Ceyhan ve Dj.Volkan’ ın enerjik müzikleriyle dansın ve özellikle salsanın keyfine varmak isteyen herkesi bekliyor olacak...

Ayrıca Mundo Latino’nun size özel bir hediyesi var: Geldiğinizde size özel Mundo Latino Promosyon Kartınızı istemeyi unutmayın! Çünkü 8 kere geldikten sonra 9.uncu gelişinizde Mundo Latino’nun misafiri olacaksınız!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT