Musica Viva / The Academic Chamber Orchestra

Tarihler: 23 Aralık 2008 Salı ~ 23 Aralık 2008 Salı - Saat: 20:30

Yer: Enka Oditoryumu

Ücret: 30 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Enka Gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0 212 276 22 14–15/209 - www.enkasanat.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2008 ~ Ara 23, 2008
20. ENKA KÜLTÜR SANAT KIŞ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR!
20. ENKA Kültür Sanat Kış Etkinlikleri birbirinden güzel tiyatro oyunları, keyifli konser programları ve sergileri ile 04 Kasım – 23 Aralık 2008 tarihleri arasında sanatseverler ile buluşuyor.
Etkinlikler için biletler; www.biletix.com, www.enkasanat.org adreslerinden, Biletix satış noktaları ve ENKA Vakfı’ndan temin edilebilir. Konserler 30 YTL, tiyatrolar 20 YTL’dir. Gösterilere 8 yaşından küçük çocuklar alınmıyor; koltuk sayısı sınırlı ve yerler numarasız olduğundan, önceden rezervasyon yaptırılması tavsiye ediliyor.

23 ARALIK 2008 Salı 20:30 KONSER
“Musica Viva” The Academic Chamber Orchestra
Şef: Alexander RUDIN

The Academic Chamber Orchestra "Musica Viva" 1978`de kemancı ve şef Victor Kornachev tarafından kuruldu. 1988`den beri topluluğun şefliğini dünyaca ünlü çellist, piyanist ve şef Alexander Rudin yapıyor.
Musica Viva çok yönlü ve tecrübeli solistlerden oluşan bir oda orkestrası. Orkestra çok geniş kapsamlı bir repertuara sahip olmasıyla ünlü. Hem klasik, hem romantik hem de yenilikçi eserleri başarıyla yorumlayan Musica Viva, programlarında çağdaş müzik premiyerlerine yer vermenin yanı sıra tarihin kaybolmuş sayalarını da aralıyor. 30 yılık geçmişi olan Akademik Oda Orkestrası "Musica Viva" 20den fazla albüme imza attı. Bunların en yenileri arasında, çello klasikleri başlığı altında N. Myasovsky Çello Konserleri ve J.B. Triklir Çello Konserleri yer alıyor.
Şef: Alexander RUDIN
1960 yılında Moskova’da doğdu. Müzik öğrenimine küçük yaşta Gnesin Okulu’nda başladı ilk öğretmeni Lev Efgrafof idi, on iki yaşındayken “Konçertino Prag” adlı uluslararası yarışmada büyük ödülü aldı. Üç yıl sonda Leipzig’deki Bach Müzik Yarışması’nda kazandığı büyük başarıyla kendini göstermeye başladı. Bunlar, O’nun tüm uluslar arası yarışmalarda genç bir viyolonselci olarak kazanacağı başarıların ilk işaretiydi. Nitekim daha sonra Floransa’da “Gastar Cassado” yarışması ve Moskova’da “Çaykovski” yarışmasında birincilikler aldı. Gnesin Enstitüsü’nden mezun olur olmaz misafir solist olarak ülkesinde ve yurtdışında birçok konserler vermeye başladı. Daha sonra tekrar Gnesin Enstitüsü’ne giren Rudin bu kez iki dalda daha başarı gösterdi. Piyano ve orkestra şefliği, repertuarında tüm klasik ve modern eserler olan sanatçı Avrupa ve Amerika’da verdiği konserlerin yanı sıra 17. İstanbul Festivali’ne katılarak orkestra eşliğinde konserler ve resitaller vermiştir.

Program:
W.Mozart Divertimento fa major
Bellini "Somnambula" operası temaları üzerine Divertimento.
Ara
C.Rossini. Yaylılar için Sonat
I.Davidof. Rus temaları üzerine Fantezi (cello ve orkestra için)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT