Nekropsi - Replikas - Proudpilot - Kafabindünya @ MSGSÜ Rıhtım

Tarihler: 15 Mayıs 2009 Cuma ~ 15 Mayıs 2009 Cuma - Saat: 19:00

Yer: Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı - Rıhtım

Ücret: Tam: 28,50 TL, Öğrenci: 18,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve MSÜ Fakülteleri

Adres: Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı – Rıhtım Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2009 ~ May 15, 2009
Nekropsi// Replikas //Proudpilot//Kafabindünya @ MSGSÜ Rıhtım // 15MayısCuma
İstanbul`un efsane gruplarından Nekropsi ve Replikas aynı sahnede, beraberlerinde Kafabindünya ve yeni çıkan albümleriyle Proudpilot eşsiz boğaz manzarasında, Mimar Sinan Üniversitesi Rıhtımı`nda olacak. Herkesi bekleriz... Bu bir AkademiFest organizasyonudur.
www.akademifest.com

NEKROPSİ
İstanbul alternatif/progresif sahnesinin ‘kült’ grubu Nekropsi “10 yılda bir çıkar Sayı 2” ibareli albümünün ardından verdiği konserler ile ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. 1990’da kuruan Nekropsi bir süre sonra 4 parçadan oluşan speed-metal demo Speed Lessons Part 1’ı kaydetti. Üç yıl sonra Cevdet(davul, vokal), Cem(gitar, vokal) ve Tolga(gitar, vokal)dan oluşan ideal kadrosuna kavuşan grubun 2 yıl boyunca sabit bir basçısı olmadı. Grup, 1996’da tür sınırlaması olmayan enstrümantal müzik olarak tabir ettikleri ilk albümü Mi Kubbesi’ni yayınladı. Mi Kubbesi, Türk müzik piyasası için hayli deneysel ve riskli bir albüm oldu. Aynı yıl Nekropsi, Roxy Müzik günlerinde en yi avant garde grup ödülünü kazandı.
www.nekropsi.com

REPLİKAS
Replikas; Gökçe Akçelik, Barkın Engin, Orçun Baştürk, Selçuk Artut ve Burak Tamer’den oluşmaktadır. Replikas’ın ilk albümü “Köledoyuran” 2000 yılında, ikinci albümü “Dadaruhi” ise 2002 yılında yayınlandı. Müzik eleştirmenlerinin beğenisini toplayan albümler en iyi yerli yapımlar arasında gösterildi. Yurtdışında da ilgi ile karşılanan albümler, yabancı plak şirketleri tarafından satışa sunuldu ve çeşitli radyoların listelerine girdi. “Dadaruhi” Amerika`da yayın yapan WXYC isimli internet radyosunun listelerinde 2 numaraya kadar yükseldi. Village Voice dahil olmak üzere çeşitli dergilerde Replikas ile ilgili röportajlar ve makaleler yayınlandı. Replikas, albümlerin yanı sıra film müziği çalışmaları da gerçekleştirdi.
www.replikas.com

PROUDPILOT
Proudpilot 2000 yılının sonlarına doğru Ekin Fil (klavye / vokal), Pınar Süt (bas) ve Kaan Akay (davul) tarafından kuruldu. Proudpilot´ın müziği; köksüzlüğü, agresif tema ve ritm döngüleri ile rock müziğin alt türlerine yakın duruyor.
www.proudpilot.com

KAFABİNDÜNYA
kafabindünya", post rock tabanli müzik üreten Istanbullu bir topluluktur. "Hipnotik" olarak nitelenebilecek sahne performanslari ve sasirtici yüksek volümüyle taninir. Topluluk enstrumantal müzik yapmaktadir. Siradan sözlü sarkilarla dinleyici, müzigi dinlerken kafasinda yarattigi hikayeyi, sarkinin sözleriyle sinirlamak zorunda kalacaktir. Enstrumantal müzikte ise dinleyicinin kafasinda olusturacagi kurgu sadece sarkinin adiyla sinirlanabilir. "kafabindünya"nin enstrumantal müzik yapmaktaki amaci da dinleyiciyi bu denli özgür birakmaktir. Örnegin grubun "platonik ask" isimli sarkisini dinleyenler, tamamen kendi kisiligine ve ruh haline bagli olarak bu "platonik ask" durumunu "aci verici bir durum" veya "hos bir hissiyat" gibi iki ayri uçta algilayabilirler. Bu da dinleyicinin hayal gücünün sadece "platonik ask" ismiyle sinirlanmasindandir.
www.myspace.com/kafabindunya

- Organizatör firma konser saatinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Otopark sorunu yaşamamak için lütfen toplu taşıma tercih ediniz.
- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 19:00’dir.
- Organizatör bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT