Nick Cave & The Bad Seeds

Nick Cave & The Bad Seeds

Tarihler: 10 Temmuz 2018 Salı ~ 10 Temmuz 2018 Salı 10 Temmuz 2018 18:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Avantajlı Satış Dönemi (Kontenjanla Sınırlıdır) Tükendi!VIP Lounge - 605.00 TLOturmalı Tribün - 495.00 TLSahne Önü Ayakta - 385.00 TLAyakta Tam - 192.50 TLAyakta Öğrenci - 139.00 TLGenel Satış Dönemi VIP Lounge - 660.00 TL Oturmalı Tribün - 550.00 TL Sahne Önü Ayakta - 440.00 TL Ayakta Tam - 220.00 TL Ayakta Öğrenci - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2018 ~ Tem 10, 2018
Nick Cave ve grubu The Bad Seeds, 14 yıl aradan sonra yeniden İstanbul Caz Festivali’nde...

45 yıllık destansı bir müzik geçmişi, yıldızı hiç sönmeyen bir kariyer, akıllara ve ruhlara kazınan onlarca şarkı... Nick Cave, şarkılarının sabırlı olduğuna inanır, çünkü onlar yazıldıktan yıllar sonra bile farklı anlamlar kazanmak için beklemeyi bilirler. Belki de bu yüzden, Nick Cave’in şarkılarını dinlerken, samimiyetini hiç sorgulamadığınız bir adamın, bir masada karşınıza oturup size hayatını sabırla anlattığını hissedersiniz. Anlattıklarının hayatınızla kesiştiği noktalar onunla tekrar buluşmak için bahaneniz olur. Nick Cave ile, kutlamaya değer bir sonraki buluşmanızın adresi, 17 yıl sonra yeniden, gelmiş geçmiş en orijinal topluluklardan olan efsanevi grubu The Bad Seeds ile sahne alacağı İstanbul Caz Festivali. Nick Cave & The Bad Seeds’ten önce ise 123’le tanıdığımız Dilara Sakpınar, Lara Di Lara projesiyle sahnede olacak. Müzikle ailesindeki Ender Sakpınar, İlhan Erşahin gibi önemli isimler sayesinde tanışan, 123’le üç albüm yayımlayan Sakpınar, kendi müziğini yapmak ve solo işlerini yayımlamak için 2014’ten beri Lara Di Lara olarak performanslar gerçekleştiriyor. Lara Di Lara mahlasıyla yurtiçi ve yurtdışında onlarca konser gerçekleştiren Sakpınar’ın zarif vokalleri ve yeni hikâyeleri kulaklarınıza çok iyi gelecek. 10 Temmuz akşamı nerede olacağınızı biliyorsunuz.
*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altındakiler, hiçbir koşulda, ebeveyn refakatinde olsalar bile etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı İstanbul Caz Festivali etkinliği için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT