Nicola Conte Jazz Combo

Tarihler: 11 Aralık 2010 Cumartesi ~ 11 Aralık 2010 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Tamirane

Ücret: 35,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Tamirane

Adres: Kazım Karabekir Cad. No:1 Haliç, Eyüp İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 311 73 09

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2010 ~ Ara 11, 2010

İtalyan Acid Jazz ve Nujazz sahnesinin öncü isimlerinden, besteci, produktör, gitarist ve dj Nicola Conte, 6 kişiden oluşan orkestrası “Nicola Conte Jazz Combo” ile Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 11 Aralık Cumartesi akşamı Tamirane’de. Bossa Nova’yı Jazz ile birleştirmesiyle tanınan Nicola Conte, grubuyla vereceği konserde Acid Jazz’dan Bossa Nova ve Afro Jazz’a uzanarak İstanbullu hayranlarına unutulmayacak bir performans sergileyecek.

Sinema ve tiyatrodan yoğun olarak etkinlenen Nicola Conte’nin müzikleri, Bossa ve Jazz arasında köprü kurmanın yanı sıra, 60’ların İtalyan film müziklerinin sample’larına ve zaman zaman Soul’a ve Jazz’ın Afro köklerine yer veriyor. Acid Jazz sahnesi için bir referans noktası haline gelen, müzisyen, tasarımcı ve entellektüellerden oluşan İtalyan Fez akımının yaratıcısı olan Nicola Conte, Schema Records adlı İtalyan plak şirketi çatısı altında birçok müzik topluluğunun prodüktörlüğünü yapmanın yanı sıra, 1999’dan sonra kendi bestelerine de konsantre oldu.

2000 yılında çıkardığı ilk albümü “Jet Sounds”dan sonra, yeraltı müzik dünyasında hit olan “Bossa Per Due” adlı single’ı Conte’ye uluslararası çapta ün kazandırdı. “Jet Sounds Revisted” (2002) ile ilk albümüne elektronik yorumlar getirirken, Blue Note ve Schema Records çıkışlı “Other Directions” albümüyle Bossa Nova ve Jazz birleşimi bestelerine edebiyattan esinlenen güçlü sözleri ekledi. “Rituals” (2008) adlı dördüncü albümüyle Jazz’ın Afro köklerine saygı gösterirken, son albümü “The Modern Sound of Nicola Conte” (2009) ile dinleyiciler Bossa, Jazz, Latin tınılar ve Soul arasında ustaca kurgulanmış bir yolculuğa çıkıyor.

Nicola Conte’nin birlikte çalıştığı isimler arasında Michael Murphy, Thievery Corporation, Koop, Micatone, Greg Osby, Michael Pinto ve Jose James gibi birbirinden farklı tarzlara sahip ve önemli isimler yer alıyor.

Gitarda Nicola Conte, kontrbasta Paolo Benedettini, davulda Andrea Nunzi, piyanoda Pietro Lussu, saksafon ve trompette Magnus Lindgren ve vokalde Alice Ricciardi ile Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında gerçekleşecek Nicola Conte Jazz Combo konseri, izleyecileri kıtalararası müzikal bir yolculuğa çıkaracak, müzikalitesi ve enerjisi yüksek bir canlı performansa tanık olmak için davet ediyor.

www.nicolaconte.it
www.myspace.com/nicolacontetheofficialspace

Bilgi için:
www.tamirane.com | info@tamirane.com
212 311 73 10

Sınırlı sayıda indirimli ön satış 35 TL
Gökhan Işık (DJ set, LoungeFM)
23:00 Nicola Conte Jazz Combo (konser)
Garanti Bankası Gençlik Bankacılık Programı ve Bonus kartlarıyla Biletix Perakende Satış Noktaları veya etkinlik akşamı Tamirane’den satın alınan biletlerde %10 indirim uygulanır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT