Nükhet Duru Demirören İstiklal’de ‘Müzik ve Hayat’ Diyecek

Nükhet Duru Demirören İstiklal’de ‘Müzik ve Hayat’ Diyecek

Tarihler: 31 Mart 2017 Cuma ~ 31 Mart 2017 Cuma Saat 18:00

Yer: Demirören İstiklal

Adres: İstiklal cad. Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 99 99

Faks: 0212 249 99 98

Web: http://www.demirorenistiklal.com/

E Posta: info@demirorenistiklal.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2017 ~ Mar 31, 2017

Türk pop müziğinde sesi ve yorumuyla fark yaratan sanatçı Nükhet Duru, “Milliyet Sanat Buluşmaları” kapsamında 31 Mart Cuma günü Demirören İstiklal’de hayranlarıyla buluşacak.

Demirören İstiklal’in ev sahipliğinde ilki geçen ay ünlü yazar Ahmet Ümit’le gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören “Milliyet Sanat Buluşmaları” yine çok özel bir ismi ağırlayacak.

Türkiye’de pop müziğin “dört yapraklı yoncası” denilince akla gelen isimlerden biri olan Nükhet Duru, 31 Mart Cuma günü Demirören İstiklal’de sevenleriyle buluşacak. “Müzik ve Hayat” temalı söyleşide ünlü sanatçı ,1970’li yıllardan günümüze sanat hayatını, müziğe olan tutkusunu, ünlülerle olan anılarını kendine özgü üslubu ve esprileriyle anlatacak.

Saat 18.00’de başlayacak olan “Müzik ve Hayat” söyleşisi Nükhet Duru’nun hayranlarının soru ve cevaplarıyla sona erecek. Müzik ve hayat dolu olan bu sohbete ortak olmak için sizleri Demirören İstiklal’in 4.katına davet ediyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT