Onur Puza

Onur Puza

Tarihler: 23 Ocak 2017 Pazartesi ~ 23 Ocak 2017 Pazartesi 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 35 TL, Öğrenci: 20 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2017 ~ Oca 23, 2017

İzmir doğumlu müzisyen Onur Puza, 14 yaşında gitar öğrenmeye başladı. 1998 yılında Ömür Gidel ile çalışmaya başladı, 2 sene caz armoni ve ensemble sınıflarına katıldı, devam eden süreçte yerli ve yabancı müzisyenlerin seminerlerine katıldı.

Gidel müzik prodüksiyonda stüdyo müzisyenliği yaptı ve bünyesinde bulunan grupların albüm ve konser projelerinde yer aldı, 2002 yılında Tamer Temel ile kurduğu Equinox adlı caz grubu ile Türkiye genelinde caz festivallerinde ve özel konserlerde yer aldı 2003 yılında Maria Rita Epik in albüm projesinde yer aldı, bir televizyon kanalı için belgesel müziği ve kısa film müziği yazdı, 2012 yılında TRT için hazırlanan TV programı ‘Cazın Türküsü’nde 15 bölüm türkülerin caz yorumlarını icra etti. 2013 yılında “Bir Yay Bir Mızrap” projesi ile TRT’de 15 bölüm 150’den fazla Türk Sanat Müziği eserlerini caz armonisi ile yorumladı ve aynı proje ile türkiyede ve yurt dışında konserler verdi. Projenin devamı olan ve 2014 yılında kaydedilen “Aşkın Dansı” isimli albümde çaldı. Sonraki sene, Ankara Amerikan Başkonsolosluğu’nun düzenlediği “Sazlı Cazlı” adlı projede düzenlemeci ve gitarcı olarak görev yaptı. Türk ve Amerikalı müzisyenlerden oluşan bu proje ile 2015 ve 2016 yıllarında iki ayrı turne ile Anadolu’nun farklı bölgelerinde Türküleri icra etti. Kendi trio ve quartet projeleri ile konserler vermeye devam etmektedir.

Aralarında Howard Curtis, Tec Piltzecker, Daug Richards, Matt Hall, Taylor Bernett, Kevin Simpson, Jason Scott, Francesco Angiuli, Kim Scharnberg, Emre Kartarı, Tamer Temel, Engin Recepoğulları, Cem Aksel, Kürşat And gibi isimlerin yer aldığı birçok yerli ve yabancı müzisyenle aynı projelerde yer almıştır. 2012 yılından bu yana Yaşar Üniversitesi Caz Departmanın da Öğretim Görevlisi olarak görev yapmaktadır.

Tamer Temel (ts),
Onur Puza (g),
Matt Hall (b),
Cem Aksel (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT