Özcan Deniz

Tarihler: 24 Ekim 2009 Cumartesi ~ 24 Ekim 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Günay Restaurant

Adres: Büyükdere Cad. Beytem Plaza No : 20 Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 230 33 33 / 0212 232 33 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2009 ~ Eki 24, 2009

İstanbul`un elit mekanı Günay Restaurant` da 24 Ekim Cumartesi gecesi Özcan Deniz sahneye çıkacak. Uzun süredir gelen teklifleri kabul etmeyen Özcan Deniz, Günay sahnesi için bu inadını kırdı ve `Evet` dedi.

Türkiye ve dünyadan ünlü isimlerin sahneye çıktığı Günay Restaurant`da bir ilk daha yaşanacak. İstanbul gecelerinde hiç sahneye çıkmayan Özcan Deniz, Günay sahnesinde şarkılarını seslendirecek. Bu inadını Günay için kırdığını söyleyen Özcan Deniz, "Günay, kaliteli ve özel bir yer. Burada sahneye çıkmak çok heyecanlı ve çok özel" dedi. Günay için özel bir repertuar hazırlatan Özcan Deniz, İstanbullulara unutulmayacak bir gece yaşatacağını söyledi.

24 Ekim Cumartesi günü Günay sahnesinde olacak olan Özcan Deniz`e o gece Nil Burak`da eşlik edecek. Özel bir gecenin yaşanacağı Günay`a herkesi davet eden Özcan Deniz, "Eski gazino kültürünün yaşanması için hepimiz el ele vermeliyiz. Bütün sanatçılar olarak bu kültürü yaşatmamız lazım. O yüzden bende bu inadımı kırdım ve Günay için evet dedim. Bu kaliteli ve nezih yerde şarkı söylemek çok keyifli. Eski İstanbul gecelerini yaşatmak adına tüm sanatçıların bu tarz kurallarını kaldırmaları gerekiyor" diyerek Günay gecesine özel olarak hazırlandığını söyledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT