Özdemir Erdoğan ile İkinci Bahar

Özdemir Erdoğan ile İkinci Bahar

Tarihler: 02 Eylül 2016 Cuma ~ 02 Eylül 2016 Cuma 02 Eylül 2016 20:30

Yer: UNIQ Açıkhava Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 168.00 TL 2. Kategori - 112.00 TL 3. Kategori - 84.00 TL Ayakta - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2016 ~ Eyl 2, 2016
Aşk şarkılarının güçlü yorumcusu Özdemir Erdoğan UNIQ Açıkhava Sahnesi'nde sizlerle...

İkinci bahar yaşıyor ömrüm
Gel benim yarim oluver şimdi
Seni gül gibi öpe koklaya
Gözümden dilimden sakınır saklar
Bugünkü aklımla severim şimdi 

“Söyleyecek Sözü Olanlar” isimli konser serisi usta müzisyen Özdemir Erdoğan ile Uniq Açıkhava Sahnesi’nde başlıyor. Türk müzik tarihinin yaşayan en önemli müzisyen, besteci ve söz yazarlarından biri olan Özdemir Erdoğan, geniş repertuvarı ile tadı damaklarda kalacak bir müzik ziyafeti sunarken, müzik hayatı boyunca yaşadığı ilginç anıları, kendine özgü ironik ve eğlenceli bir üslupla anlatarak seyirciyi güldürüyor. 

Adeta bir stand-up gösterisine dönüşen bu harika bir müzik şöleninde, “İkinci Bahar”, “Keman Öğretmeni”, “Bana Ellerini Ver”, “Baharda Kuşlar Gibi”, “Küçük Bir Aşk Masalı”, “Sevdim Seni Bir Kere” gibi Türk müzik tarihinin imza eserleri arasına girmiş şarkıların yanı sıra, müthiş yorumuyla hayat bulan türküler, fado, flamenko ve caz standartları yer alıyor.

Bu konseri izleme şansına sahip olan seyirciler, unutulmaz şarkılara eşlik ederken, müzik tarihinin hiç bilinmeyen yönlerine, çok özel anılara tanıklık edecek. Kim Özdemir Erdoğan ile beraber bağıra çağıra “İkinci Bahar” söylemek istemez ki? 

“Dünya şirini bir bahçe… Yemyeşil ağaçlar, sarmaşıklar… İster yere atılmış minderler, ister sandalyelerde oturarak izleyin, etrafınızda kelebekler uçuşurken… Yani nasıl doğal bir güzellik dekor oluyor müziğe… Rumeli Hisarı Konser Alanı kapatıldığından bu yana, İstanbul ilk defa bu kadar harika bir Açıkhava konser alanı kazandı. (Hıncal Uluç 14 Temmuz 2016)”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT