Özgür Ünaldı

Tarihler: 18 Şubat 2010 Perşembe ~ 18 Şubat 2010 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: 8,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com

Adres: İstiklal Cad. No: 8, 34435, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2010 ~ Şub 18, 2010

Özgür Ünaldı, piyano

1991 yılında Konya Selçuk Üniversitesi’nde Prof. Seçkin Gökbudak’tan özel dersler alarak başladı. 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Hazırlık Okulu’nu burslu kazanarak Gülnara Aziz ile piyano çalışmalarını sürdürdü. Bilkent Üniversitesi’ndeki eğitimi boyunca birçok ulusal yarışmada ödüller kazandı ve 2004’te Roma’da düzenlenen 15. Uluslararsı Piyano Yarışmasında seçilen 6 yarı-finalistten biri oldu.

Sebastian Benda, Dmitri Sgouros, Micheal Markov, Kamerhan Turan, Robert Roux, Micheal Roll, Walter Groppenberger, Muhittin Dürrüoğlu Demiriz, Daniel Gortler, Aaron Shorr, Hüseyin Sermet, Kemal Gekic, Stefan Gutman, Gülsin Onay gibi piyanistlerle çalıştı.

2006`da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası eşliğinde Çaykovski’nin 1 numaralı Piyano Konçertosunu seslendirdi.

Piyano Bölümünü Gülnara Aziz’in sınıfından Lisans derecesi alarak tamamlayan O.Özgür Ünaldı, 2006 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinden “Bölüm ve Fakülte Birincisi” olarak mezun oldu. 2007 Haziran ayında Moskova - Çaykovski Devlet Konservatuarı’nın doktora sınavını da kazanarak doktora öğrencisi olma hakkını elde etti,

Halen Moskova - Çaykovski Devlet Konservatuarı’nda Prof. İrina Plotnikova ile piyano çalışmalarını sürdüren O. Özgür Ünaldı, yurtiçi, yurtdışında konserlerde yer almakta ve resitaller vermektedir. Program:
Mendelssohn,
Ravel,
Rachmaninoff,
Brahms,
Schubert,
Ünaldı





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT