Öztürk

Tarihler: 31 Ekim 2008 Cuma ~ 31 Ekim 2008 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Bronx

Ücret: 12,50YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Bronx

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98 - Bronx

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2008 ~ Eki 31, 2008
23.07.1976 yılında Kars`ta hayata gözlerini açan Öztürk ilk ve ortaokul eğitimini İstanbul`da tamamladı.
1995`te "Sigara" adlı müzik grubunu kurmasıyla başlayan müzik serüveni, daha sonraları "Abflex" ve "Kronik" gruplarıyla devam etti.
1997 yılında, prodüktörlüğünü Ali Otyam`ın yaptığı Erol Köse prodüksiyonundan çıkan "Güneş Sensiz Doğacak" adlı ilk solo albümündeki "Kaç Gel" isimli şarkısına klip çekerek müzikseverlere sundu.
Bir yandan "Güneş Sensiz Doğacak" adlı albümünün konserlerine devam eden Öztürk, bir yandan da etnik ve deneysel bir çalışma olan "Vasiyet" albümünün çalışmalarına başladı. Bununla birlikte Deniz Yılmaz`la beraber beste çalışmaları yaptı. "Dağlar Dayanmaz" adlı şarkı Demir Demirkan`ın ilk albümünde yer aldı. Yine Deniz Yılmaz`la beraber yaptıkları "Dön Bana" adlı şarkı Asrın Tuncer`in albümünde yer aldı.
5 yıl aradan sonra, Deniz Yılmaz prodüktörlüğünü yaptığı "Vasiyet" albümü ile Öztürk tekrar sevenleriyle buluştu. Albümden "Yalnızım", "Vasiyet", "Düşman" adlı şarkılara klip çeken Öztürk, "Vasiyet" albümünün konserinin yanı sıra, içinde bulunduğu "Hücum Kedi" adlı cover grubu ile uzun bir süre bar programlarında yer aldı.
2005 yılında Gökalp Ergen prodüktörlüğünde yapımını a&f`nin üstlendiği "Öztürk" isimli 3. stüdyo albümünün hazırlığına başladı. Can Alper, Özcan Karanfil, Koray Erkan, Can Güngör`den oluşan grubu ile yaklaşık beş aylık çalışmanın sonucunda tamamlanan albümde 11 şarkı bulunuyor. Albümde Özlem Tekin, Mustafa Kemal Öztürk(badem) ve Gökalp Ergen gibi konuk sanatçılarla da çalışan Öztürk "Aldırma" isimli çıkış şarkısına çektiği kliple 2007 sonunda tekrar sevenleriyle buluştu. Aynı albümün ikinci klibi de "Gitme" isimli şarkıya geldi. Öztürk şu anda konserlerine devam ediyor.

Vokaller: Öztürk İlmaz
Elektro Gitar : Can Alper- Özcan Karanfil
Bas Gitar: Koray Erkan
Davul: Can Güngör

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT