Pablo Ziegler Trio

Tarihler: 08 Nisan 2008 Salı ~ 08 Nisan 2008 Salı - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 45,00 YTL - 39,50 YTL - 33,50 YTL - 28,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve İş Sanat Gişe

Adres: İş Kuleleri, Kule 1 Kat:17 34330 Levent Levent İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83 - www.issanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2008 ~ Nis 8, 2008
“Piazzolla’nın Mirası”
PABLO ZIEGLER TRIO
8 Nisan Salı Saat 20:00

PABLO ZIEGLER piyano
QUIQUE SINESI gitar
WALTER CASTRO bandoneon

Pablo Ziegler günümüzün tartışmasız en büyük Yeni Tango yorumcusu. On iki yılı aşkın süre çalıştığı efsane müzisyen Astor Piazzolla’nın mirasını yaşatan piyanist şu anda tangonun yeni ufuklara doğru ilerlemesinin ardındaki itici güç olarak kabul ediliyor. Piazzolla’nın Yeni Tango akımını daha da geliştiren Ziegler bu türün güçlü gelenekleri ve sınırlamalarını kırarak kendi tarzını tüm dünyaya sevdiriyor. Müziğe 14 yaşında başlayan Ziegler 1978’de Piazzolla’yla tanışıncaya kadar pek çok çalışma gerçekleştirdi ve onun beşlisiyle çalıştığı dönemde besteler ve düzenlemeleriyle Yeni Tango’ya büyük katkıda bulundu. Büyük tangocunun ölümü sonrası kendi beşlisiyle parlak kariyerine devam eden piyanist, Milva, Gary Burton, Londra Kraliyet Filarmoni Orkestrası, Richard Galliano, Randy Brecker gibi isimlerle çalıştı; Amerika’dan Asya’ya, Avrupa’dan Avustralya’ya dünyanın saygın konser salonları ve festivallerinde sahneye çıktı. Bu konserde sanatçıya, yıllardır çalışmalarını birlikte sürdürdüğü ve uzun yıllar Dino Saluzzi’yle çalışan, Güney Amerika’nın en iyi gitaristlerinden Quique Sinesi ve onlara olağanüstü eleştiriler alan Bajo Cero turnesinde katılan yeni kuşağın parlayan yıldızlarından bandoneon virtüözü Walter Castro eşlik edecek. Tango ve milongalara uzak dinleyicilere caz baharatlı, özel bir dinleti sunacak olan üçlü dünyanın dört bir yanını dolaştıktan sonra şimdi de İstanbulluları büyüleyecek. (İşSanat)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT