Panorama 1453 ve Miniaturk`te Yaz Boyunca Ücretsiz Mehter Konserleri

Tarihler: 27 Ağustos 2011 Cumartesi ~ 30 Ağustos 2011 Salı - Saat: 17:00

Yer: Panorama 1453 ve Miniaturk

Telefon: Panorama 1453: 0212 415 14 53 - Miniaturk: 0212 222 28 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2011 ~ Ağu 30, 2011

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.’nin en çok ziyaret edilen müzeleri Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Miniaturk, ziyaretçilerinin daha keyifli zaman geçirmesi için mehter konserlerine ev sahipliği yapacak.

Yaz sezonu boyunca devam edecek olan mehter konserleri, cumartesi günleri Panorama 1453 Tarih Müzesi’nin önündeki alanda, Pazar günleri ise Miniaturk gezi parkı içerisinde saat 17.00’de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Panorama 1453: Topkapı Kültür Parkı Merkez Efendi Mahallesi, Topkapı Zeytinburnu İstanbul

Miniaturk: İmrahor Caddesi, Sütlüce İstanbul

Zamanın Durduğu Yer: MİNİATURK
Anadolu ve çevresinde hüküm sürmüş, izler bırakmış her medeniyetin, mimarî eserleriyle temsil edildiği Miniaturk, Antik Çağ’dan Bizans’a, Selçuklu’dan Osmanlı’ya kadar 3 bin yıllık tarihin ve kültür varlıklarının maketleriyle, Haliç kıyısında ziyaretçilerini ağırlıyor.Her şeyin birebir aslına uygun şekilde yapıldığı Miniaturk`te bir yandan camiler, köprüler, kervansaraylar incelenirken diğer yandan da Pamukkale`den Peri Bacaları`na eşi olmayan doğal oluşumlar seyredilebiliyor.

Fethin tanığı olmak ister misiniz?
Panorama 1453 Tarih Müzesi’nin ziyaretçileri, üç boyutlu görüntüler ve mehter marşı eşliğinde, İstanbul’un fethedildiği 29 Mayıs 1453 sabahını yeniden yaşıyor… Dünyanın ilk ve tek tam panoramik müzesi olan Panorama 1453’te 10 bine yakın figür resmedildi ve 3 bin metrekarelik bir alan üzerine kuruldu. Müze, tarih ile bugün arasında köprü kuruyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT