Paskal - Urban Absolutes

Tarihler: 28 Aralık 2012 Cuma ~ 28 Aralık 2012 Cuma 21:30

Yer: İceBarIst Club Lounge

Ücret: 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İceBarIst Club Lounge gişe

Adres: Eski Büyükdere Cad. No:26 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 214 74 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2012 ~ Ara 28, 2012

Paskal and Urban Absolutes Icebarist Club and Lounge'da!

Avrupa underground kültürünün merkezi Berlin’in en önemli gruplarından Paskal and Urban Absolutes, müzik listelerinde yakaladıkları başarı üzerine 28 Aralık’ta yeniden Istanbul Icebarist Club and Lounge’da müzik severlerle buluşuyor.
Icebarist Club and Lounge, Almanya'nın önde gelen house DJ'lerinden Alexandaer Kastner (Berlin) ve Adrian Hoffman (Düsseldorf)’nın müzik projesi Paskal and Urban Absolutes ile geçtiğimiz Eylül ayında yeni sezonu açmıştı. Pop, Downtempo elementlerini House’la birleştiren ikilinin 2009'da başladıkları projelerini ilk kez İstanbullu dinleyicilerle buluşturan Icebarist Club and Lounge, gelen yoğun talep üzerine ikiliyi yeniden İstanbul’a getiriyor. Dünyada ilk defa Paskal and Urban Absolutes’u yurtdışına book eden club olan Icebarist Club and Lounge, ziyaretçilerine ikinci kez jest yapmayı hedefliyor. 

Icebarist Cluband Lounge’da gece Dinamo FM genel yayın yönetmeni Barış Bergiten’in performansıyla başlayacak. İlerleyen saatlerde ise Avrupa underground kültürünün merkezi Almanya’dan Paskal and Urban Absolutes gelenlere müzik ziyafeti verecek.

Paskal and Urban Absolutes’ün hikayesi Alexander ve Adrian’ın 2009 yazında farklı bir projeye imza atma düşüncesiyle başladı. Düsseldorf’ta yaşayan Adrian ve Berlin’de yaşayan Alexander’ın başlarda sadece deneysel olarak tanımladıkları müzik, zaman içinde endüstriyel tonlarıyla dinleyicilerini içine çeken bir house mucizesine dönüştü. Alexander, Avrupa’nın underground başkenti Berlin’in müzikal havasından etkilenirken, Adrian daha soft Flemenk tonlarında kendini buldu. İlk EP’sini (NeedLove) Farside Records’dan 2010 yılında çıkaran ikili, bu EP ile yakaladığı başarıyla Peppermint Jam, Roomwith a View, Visky Records ve Deeper Meaning gibi birçok büyük prodüksiyon şirketiyle önemli çalışmalara imza attı.

Non-stop bir eğlence anlayışı

Maslak’ta bulunan Windowist Tower binasının altında yer alan Icebarist and Club Lounge, dünyaca ünlü heykeltıraş ve tasarımcılar tarafından tasarlandı. Hafta içi her gün 15.00’den 01.00’e kadar açık olan mekânda, Cuma ve Cumartesi geceleri ise eğlence 04.00’a kadar devam ediyor. Tüm etkinlikler www.icebarist.com adresinden takip edilebiliyor.


Program:
Kapı Açılış: 21:30
Barış Bergiten: 22:00
Paskal and Urban Absolutes: 00.00

Rezervasyon için: (212) 214 74 44
cool@icebarist.com
www.icebarist.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT