Paul Van Dyk

Tarihler: 10 Şubat 2006 Cuma ~ 10 Şubat 2006 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Refresh

Ücret: Normal 50 ytl - VIP 65 ytl.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Refresh

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi G-52 Çömlekçi Sok. No:30 Maslak İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 328 05 00 (Refresh)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2006 ~ Şub 10, 2006
DÜNYANIN BİR NUMARALI DJ`İ PAUL VAN DYK TÜRKİYE`DE...
10 Şubat Cuma Saat 22:00

*Kapı açılış saati: 22:00
Warm up Dj`ler: 22:00 - 01:30

Paul Van Dyk show saati: 01:30
Kapanış: 05:00
(Warm up Dj`ler bayram sonrası anons edilecektir.)

TIESTO`yu tahtından deviren DJ`lerin DJ`i!
7 yıldır dünyada lider müzik dergisi DJ MAGAZINE (www.djmag.com) tarafından, hilesiz `dünya halk oylamaları organize edilen "TOP 100 DJ`S POLL" yani dünyanın en büyük 100 DJ`i listesi bu sene PAUL VAN DYK`i birinciliğe taşıdı. Son 3 yıldır birinciliği koruyan DJ TIESTO`yu 124,000 oyla tahtından indiren PAUL VAN DYK müzikseverler ve müzik otoritelerince uzun yıllardır en başarılı prodüktör ve DJ olarak kabul ediliyordu. Bu yılın sonuçları ile Tiesto`nun büyük hayal kırıklığına uğradığı biliniyor. Öyle ki ödül töreninde beklenen performansını dahi iptal etmiş.

10 Şubat`ta dünyada bir numara seçilmesinin şerefine İstanbul`da adına düzenlenecek büyük bir organizasyonda şov yapacak sanatçı "Politics of Dancing 2" albümünün turnesine dev organizasyonlarda onbinlerle buluşarak devam ediyor.
Uluslararası alanda DJ ve prodüktör olarak tanınan Paul Van Dyk albümü Reflections ile bir ilke imza attı ve En İyi Elektronik/Dans Albümü kategorisinde Grammy`e aday oldu. İlk defa tanınan bu kategori ile Paul Van Dyk kendi alanındaki başarısını kanıtlamış oldu. 2004 yılında BPM Dergisi tarafından "Amerika`nın En İyi DJ"i seçilen Paul van Dyk, Dancestar Ödülleri`nde de En İyi Uluslararası DJ, En İyi Etkinlik ve En İyi Ticari Müzik (Motorola) olmak üzere toplam 3 ödül aldı.

Ünlü DJ ayrıca 2004 yılının Mart ayında Zurdo filminin soundtrack`i ile Meksika Oscar`ı sayılan ödülü kazandı. Geçen yıl "Rock the Vote" kampanyası için çalışmalar yapan Paul van Dyk, Amerikalı gençlere 2004 başkanlık seçimlerine katılmaları için cesaretlendirdi. Bu çalışmayla ilk defa bir elektronik müzik sanatçısı Bono, Mary J. Blige, Lenny Kravitz ve Black Eyed Peas gibi isimlerle böyle bir kampanyada yer almış oldu. 2004 yılında Paul, DJ dergisi tarafından "En İyi Müzik Yapımcısı" seçildi. Adaylar arasında Dj efsaneleri Fatboy Slim (2) ve Paul Oakenfold (3) da bulunuyordu.

1999 yılında Londra Müzik Ödülleri`nde "En iyi Uluslararası DJ" ödülünü kazan Paul van Dyk, Ministry of Sound Dergisi tarafından da "En İyi Uluslararası DJ" seçildi. Yine 1999 yılında Mixmag tarafından "Yılın Adamı" seçilen bu başarılı DJ, Muzik Magazine tarafından da "Trance Nation Lideri" olarak adlandırıldı.

Dünyanın bir numaralı DJ`i Paul Van Dyk`ın performansını canlı izleme şansını yakalamak için 10 Şubat Cuma gecesi Refresh`de buluşalım...
NOTLAR: *DORITOS VIP BALKON: 65 YTL
DORITOS VIP BALKON sahneye en iyi görüş hakimiyetine sahip, özel bileklikle girilen bir alandir. Kendi bari ve servisi vardir.
DORITOS VIP BİLETLERİ 250 ADETLE SINIRLIDIR.
*Biletler kapasite ile limitlidir. Bilet satın almış ve teslim alacak ya da yeni bilet alacak tüm misafirlerin yoğun kuyruklara maruz kalmamak için erken saatte gelmeleri önemle rica olunur.
*Organizatör, organizasyon gecesi kapıda yoğunluğa göre bilet fiyatını artırma / değistirme hakkını saklı tutar.
*Sahne önü bilet sadece 100 adetle limitlidir. DJ kabini / sahnenin tam altındaki balkon Sahne Önü alandır. Normal biletli ana alandan bir kademe yukarıdadır.
*Organizatör etkinliğe bilet bedelini ödemek şartıyla giriş hakkı tanımama hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT