Pera

Tarihler: 21 Mayıs 2017 Pazar ~ 21 Mayıs 2017 Pazar 21 Mayıs 2017 21:00

Yer: Sanat Performance

Ücret: - Ayakta 34.00 TL* Etkinlik günü bilet fiyatı 39.50 TL olacaktır. -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2017 ~ May 21, 2017
Sevilen dizilere yaptıkları müziklerle dikkatleri çeken Pera, yeni albümü ile 21 Mayıs'ta Sanat Performance'da sahne  alacak, bu muhteşem performansı kaçırmayın.

İlk stüdyo albümleri "Başka Bir Dünya (2012)" ile müzikseverlere merhaba diyen grup, ikinci stüdyo albümleri “GİZ” i 2013’de yayımladı. "GİZ" albümünde yer alan "Sensiz Ben" ve  Toygar Işıklı ile birlikte seslendirdikleri "Unut" şarkılarıyla geniş kitlelere ulaştı.

Grup, "Kuzey Güney", "Güneşi Beklerken", "Medcezir", “Günahkar”ve “Kaçak Gelinler” “ İnadına Aşk" dizilerinde sevilen şarkılarıyla sıkça yer aldı.

Rock müzik kategorisinden hızla yükselen Pera, son single çalışması "Biri Vardı'nın ardından üçüncü stüdyo albüm hazırlıklarını tamamladı. 

Ocak 2016’da yayımlayacağı yeni stüdyo albümü "En güzel Mevsimim” ile çizgisini bozmadan müzik yolculuğuna devam eden grup, sevilen şarkıları ve muhteşem sahne performansı ile müzikseverlerle buluşacak.

- Etkinlik düzeni ayaktadır. 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 20:00, konser saati 21:00'dir.- Etkinlik günü bilet fiyatı 39.50 TL olacaktır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT