Pijama - Düşe Kalka

Tarihler: 21 Mart 2012 Çarşamba ~ 21 Mart 2012 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Roxy

Nereden Alınır: Roxy Gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Aslanyatağı Sok. No:5 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2012 ~ Mar 21, 2012

Pijama'nın 21 Mart Çarşamba gecesi Roxy'de gerçekleşecek yeni albümünün lansman partisinde sizi de görmek isteriz! Davetli olarak katılmak için adınızı soyadınızı ve katılacağınız kişi sayısını bu maile cevap olarak göndermeniz yeterli!

Havaya girmek için mutlaka Vimeo.com/Pijama/Davetiye adresindeki davetiye videomuzu da izleyin ;) Biz yaptık diye söylemiyoruz, çok güzel oldu.

2004 yılında bir araya gelen ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan “Pijama” ilk albümü "Takma Kafanı" nın ardından, “Düşe Kalka” adlı ikinci albümünü müzik severlerle buluşturuyor.

Pijama'nın pozitif ve keyifli tavrını bozmayan, ancak ilk albüme göre daha olgun ve kendine has bir sound’a sahip olan ikinci albümü “Düşe Kalka”nın prodüktörlüğünü Alen Konakoğlu ve Can Saban üstlendi.

Tüm parçaların söz ve müzikleri Pijama'ya ait olan albümün çıkış parçası “Bi’ Büyük” keyifli akordeon ezgileriyle dikkat çekiyor. Hayattaki zorluklara ve bıkkınlıklara farklı bir bakış açısıyla yaklaşan şarkının sözleri de fazlasıyla dikkat çekeceğe benziyor…

Lila Records etiketiyle yayınlanan “Düşe Kalka” isimli albüm 19 Mart 2012 tarihinde müzik marketlerde yerini alarak, müzikseverlerle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT