Portecho & Zi Punt Aynı Sahnede

Tarihler: 23 Temmuz 2008 Çarşamba ~ 23 Temmuz 2008 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Taksim Blanco

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Taksim Blanco

Adres: Sıraselviler Cad. No: 35/1 Taksim Taksim İstanbul

Telefon: 0212 244 25 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2008 ~ Tem 23, 2008

Portecho ve Zi Punt Aynı Sahnede

Portecho: The New York Times gazetesinin “hızla yükselen, geleceği parlak grup” olarak nitelendirdiği “Portecho”, Tan Tunçağ (Düzenlemeler, vokaller, bas gitar) ve Deniz Cuylan (Düzenlemeler, gitar) ikilisinden oluşuyor. "Portecho”, elektronikayı rock’la buluşturarak dans müziğine kendi yorumunu katıyor. Parçalarda altyapılar ve hipnotize eden İngilizce vokaller, sıcak gitar melodileriyle iç içe. Elec-Trip Records imzasıyla çıkan “Undertone” isimli albümleriyle "Portecho", 80`lere göndermeler yaparak, dinleyicilerine sınırların çok ötesinde bir müzik sunuyor.
2005 yılında biraraya gelen Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan, "Portecho"yu kurdu ve plak şirketi olarak Elec-Trip Records ile anlaştı. İkili, albümlerini prodüktör Oğuz Kaplangı ile hazırlayıp kaydetti. Portecho’nun “Undertone” isimli albümü Eylül 2006’da piyasaya çıktı.
Portecho, 23 Mart 2007’de Amsterdam’da De Melkweg’te (Turkey Now) sahne aldı. 12 Mayıs 2007’de Floransa’da Fabbrica Europa isimli organizasyonunda 2000’den fazla kişiye konser veren grup, 15 Haziran 2007’de ise Stokholm’deki Södra Teatern’deydi. Live konserlerde Portecho’ya Ayça Sarıgül (bas gitar) ve Ulaş Özbiçer (davul) eşlik ediyor.

Zi Punt: Electro ile rock birlikteliğini İngilizce vokallerle eşleştiren Zi Punt’un ilk albümü “Nudge Nudge” Elec-Trip Records’ etiketiyle yayınlandı. Zi Punt, Oğuz Kaplangı (Gitar & Vokal), Chi K.(Vokal) ve Orange (Synth & Sampler)’dan oluşuyor. Albümdeki parçalar Chi K., Oğuz Kaplangı ve Uğurcan Sezen işbirliği ile hazırlandı, grubun prodüktörlüğünü Oğuz Kaplangı yaptı. İlk klip “Nudge” adlı parçaya çekildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT