Quartet Muartet & Sibel Köse

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 13 Nisan 2009 Pazartesi - Saat: 21:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyükparmakkapı Sok. No:19, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58 - Beyoğlu Hayal Kahvesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 13, 2009
QUARTET MUARTET & SİBEL KÖSE
13 Nisan Pazartesi 21:30

Cazseverlerin dikkatle takip ettigi iki isim, Quartet Muartet ve Sibel Kose guclerini, ortak sahne performanslarinda birlestiriyor. Bircok farkli muzik tarzindan esinlenen ve bu tarzlari cazin icinde basariyla eriten grup uyelerine, Sibel Kose`nin kendine has yorumu ekleniyor, Quartet Muartet bestelerinin yaninda Stevie Wonder`dan Herbert`a uzanan genis bir repertuar dinleyiciye sunuluyor.

1997 yilinda Sarp Maden, Volkan Oktem ve Caglayan Yildiz tarafindan kurulan Trio Mrio, 1998 yilinda kendi adini tasiyan ilk albumunu kaydetti. 1999 yilinda Caglayan Yildiz`in yurtdisina yerlesmesiyle, Alp Ersonmez gruba dahil oldu ve 2003`te Genco Ari`nin da katilimiyla grup, Quartet Muartet adini aldi. 2004 yilinda yayinlanan "Dokuz Parca" halen zevkle dinlenen bir album olsa da, grubun yeni albumu cok yakinda yayinlanacak.

1987 yılından bu yana cesitli konserlerde, radyo ve TV programlarında, yerel ve uluslararası caz festivallerinde yer alan Sibel Kose ise, Festival of Jazz Standards (Siedlce - Polonya), Fete des Jazz (Paris - Fransa), Miedznaradowy Festiwal Pianistow Jazzowych (Kalisz - Polonya), Jazz au Xiricourt (Xiricourt - Fransa), Jazz in Marciac (Marciac - Fransa), Jazz a St. Louis (Senegal) festivallerinde sahneye cikti.

Polonya`nın Zamosc kentinde düzenlenmiş olan Uluslararası Caz Vokalistleri Yarışması`nda Birincilik ödülü alan sanatçı, Türkiye`de caz müziğiyle adı anılan tüm değerli müzisyenlerin yanı sıra Jarek Smietana, Slide Hampton, Jean-Loup Longnon, Ricky Ford gibi uluslararası sanatçılarla birlikte projelerde çalıştı, Beck`s Big Band`e solist olarak katıldı.

Sibel Kose`nin yer aldigi albumlerden bazilari, "Sometimes" - Tuna Ötenel (1995, Uzelli), "Focan Tunes Sung By Jazz Vocalists" - Önder Focan (1999, Blue Note), "Velvele" - Oğuz Büyükberber (2000, Ada), "Polonezköy" / "Na tureckim dywanie" - Janusz Szprot (2001, Ada), "Bossa Lova a St-Germains-des-Pres" - Sibel Köse & Ahmet Gülbay Trio (2001, Estela Studio Labroue), "The Song Seeker" JP Gallis (2005, France)Drum`n`bass`ten swing`e, latin tinilardan ballad`lara, rock`tan funk`a kadar sayisiz tarzdan esinlen Quartet Muartet ve caz standartlarini yorumlamaktaki ustaligi kadar, sesini kullanmaktaki becerisi ve yaraticiligiyla taninan Sibel Kose`nin sahnedeki bulusmasi, dinleyiciler kadar muzisyenler icin de cok keyifli bir deneyim.

www.hayalkahvesibeyoglu.com
18 YAŞ SINIRI VARDIR


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT