Quentin`in Savaş Alanı

Tarihler: 17 Haziran 2011 Cuma ~ 17 Haziran 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Hayal Bistro

Ücret: 28,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Hayal Bistro

Adres: Meşelik Sok. No:8 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2011 ~ Haz 17, 2011

Quentin’in Savaş Alanı Bir Müzikli Sinema Eğlencesi

Filmlerini 70’li yılların televizyon dizileri, Chevrolet arabalar, zippo çakmak, piercing, Madonna, envai çeşit hamburger ve bol mayonezli patates kızartmaları gibi popüler kültürün ikonları ile süsleyen; şiddeti görünen yüzü ile kan revan içinde beyazperdeye taşırken aynı zamanda kendine göre üslubu ile hümanizmayı açıklamakta bir karşıtlık olarak-yerinde-kullanan, modern şüpheciliği felsefe kolokyumlarından çıkartıp üç beş azılı katilin ayaküstü muhabbeti ile tartışan Amerikan Bağımsız sinemasının yazan-yöneten-oynayan dehası Tarantino.

İstanbul 18 Haziran`da Hollywood’un delifişek yönetmenlerinden Quentin Tarantino’nun filmo-diskografisi’ni içeren çok özel bir partiye hazırlanıyor:

Quentin’in Savaş Alanı

Gece boyunca Dört Odadan, Kill Bill’e Tarantino filmlerinin unutulmaz replikleri, aksiyon, dramatik ve komik sahnelerinin fragmanları bölümler halinde, tasarlanmış ve sürpriz şekilde gösterilecek.

Parti, bu kısa süreli izlencelerin bitiminde kimi zaman Tarantino filmlerinin soundtrack albümlerinde yer alan müziklerle kimi zamanda günümüzün herkesi eğlendiren ve gecenin konseptine uygun caz, Blues, Modern Rock, Pop ve Funk parçalarla sürecek.

TAXI grubunun canlı performans sergileyeceği sine - partide eğlencenin dozunu Tarantino`nun kahramanları ve müzikleri belirleyecek. Buyrun, cesaretle, Quentin’in savaş alanına.
Canlı Grup: Taxi Band

18 yaş sınırı vardır.
Etkinlik mekanında sigara içilmesi yasaktır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT