Ramon Tapia

Tarihler: 10 Aralık 2010 Cuma ~ 10 Aralık 2010 Cuma - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, The Hall

Adres: İstiklal Cad. Küçük Bayram Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2010 ~ Ara 10, 2010
RAMON TAPIA (Great Stuff Recordings)
AHMET ŞENDİL (Bosphorus Underground)
DJ QUETO
YUNUS KASARCI

RAMON TAPIA
Ramon Tapia nam-ı diğer El Carlito, rejime karşı ayaklandıktan sonra ülkesinden kaçan Şilili bir babanın ve ona aşık olma cesaretini gösteren Holllandalı bir annenin oğlu. Gabba’da Quincy Jones ve Michael Jackson’nın kökleriyle geçen mutlu bir geçmişten sonra Ramon müziğindeki engin farklılıkları çeşitliliği ve açık görüşlülüğü sayesinde dünya listelerinde adını duyurmaya başladı, yayınladığı her parça house muzik listelerinde zirveye yerleşti. Müzikal yolculuğuna on binlerce müzik severi takıp sürükleyen Ramon Tapia, halen Great Stuf Recordings, Craft Music, Turbo Records gibi elektronik müizk piyasasının en prestijli plak şirketleriyle çalışmalarını sürdürmekte.
Müzikal tarzında tech house, deep house ve minimal techno öğelerini barındıran RAMON TAPIA, 10 Aralık – Cuma gecesi THE HALL ISTANBUL’da
www.myspace.com/elcarlitto
http://soundcloud.com/ramon-tapia

AHMET ŞENDIL
Ahmet Şendil, 1973 yılında Antalya’da dogdu, kariyerine 1989’da Studio 54’te başladı, Tükiye’nin önde gelen club ve festivallerinde performans sergiledi. 2007’de şimdilerde müzik piyasasinda saygınlık kazana ve pek çok prodüksiyona imza atan M-Vitamine ve Bosphorus Underground’u kurdu.

Alex Young, Koen Groeneveld, Andrea Roma, Glitter, Mario Miranda, Spartaque gibi elektronik müzik piyasasının önde gelen isimlerinin prodüksiyonlarında yer aldı.

Beatport Top 100`ün üst sıralarda yer alan onlarca prodüksiyon ve remix’in ardından, Beatport tarafından 2008 yılının en iyi “Minimal Artist”i olarak aday gosterildi ve Alex Young ve Marc Houle ardından 3. Sırada kendine yer bul. Kareiyeri boyunca elde ettiği başarıların ardından, Almanya’dan, Avusturalya’ya , Arjantin’de Brezilya’ya dünyanın pek çok öenmli müizk merkezinde performans sergiledi.

Dj’liğinin yanı sıra prodüktör olarak büyük başarılara imza atan Ahmet Şendin, halen “Bosphorus Underground”etüketi ile prodüksiyona ve remix’lerine devam etmekte, genç müziseyenleri desteklemekte ve pek çok öenmli isimle işbirliğine devam etmektedir.
http://www.ahmetsendil.net/
http://www.myspace.com/ahmetsendil
http://soundcloud.com/ahmet-sendil
Kapı Açılış: 22:00
Program: RAMON TAPIA
AHMET ŞENDİL
DJ QUETO
YUNUS KASARCI
Etkinliklerle ilgili detaylı bilgilere www.thehallistanbul.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

İstanbul’un Sıradışı Performans Merkezi: The Hall...
Beyoğlu’nun tam merkezinde, 135 senelik tarihi kilisenin içinde farklı bir dünya sunuyor size The Hall Istanbul... Sıradışı bir eğlence tarzıyla karşılaşacağınız The Hall’da birçok alternatif fikri hayata geçirmek mümkün. Sanatsal etkinliklerden doğum günü kutlamalarına, kurumsal organizasyonlardan, konsept partilere kadar geniş bir yaratıcılık ve hareket imkanı sunuluyor.

The Hall’da mekanların özel ve farklı tasarımı sayesinde değişik bir tecrübe yaşama şansınız oluyor. Birbirine açılan odalar, avlu ve iki ayrı salondan oluşan mekanın mimarisi, ileri ses ve ışık teknolojisi, güçlü teknik ekipman desteği ile The Hall birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapabiliyor. Konsepti oluşturan yaratıcı ekip, mekanın dinamizmi, hem yerel hem uluslararası bağlantılar, The Hall’u standart bir etkinlik merkezinden çok öteye taşıyarak etkinlik zamanları kapılarını açan bir “fikir fabrikasına” dönüştürüyor.

www.thehallistanbul.com
info@thehallistanbul.com
0212 244 87 37


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT