Red Bull Music Academy Night: Tony Allen

Tarihler: 02 Nisan 2015 Perşembe ~ 02 Nisan 2015 Perşembe 20:30

Yer: Babylon

Ücret: Sınırlı Sayıda Avantajlı Dönem: 44,50 TLNormal Dönem: 56,00 TLKapı: 60,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2015 ~ Nis 2, 2015

Tony Allen, 2 Nisan Perşembe akşamı Afrika'nın egzotizmini Red Bull Music Academy Night kapsamında Babylon sahnesine taşıyor!

Warm Up & After Party:
Ali Gültekin (RBMA)

Genç yaşta vurmalı çalgılara karşı büyük bir ilgisi olan Tony Allen, ailesinin rızası olmadan müzisyen olmaya karar verdi. Kendi kendini yetiştiren Nijeryalı davulcu, besteci ve söz yazarı Tony Allen, 60'ların ortasında çocukluğundan beri ilham aldığı Fela Kuti ile çalışma fırsatı yakaladı. Uzun süre birlikte müzik yapan ikili, caz ve geleneksel African Juju türünde benzersiz müzikal çalışmalara imza attı. Daha sonra 70'lerde Avrupa'ya yerleşen Tony Allen, afro ritimlerini funk, rock, hiphop gibi modern türlerle kaynaştırıp özgün müzik tarzını yarattı. Olağanüstü funky ritimleri sıra dışı şarkı sözleri ile bir araya getirmekte ustalaşan müzik adamı, kalıplara sıkıştırılamayan müzikal duruşuyla cazseverlere yine unutamayacakları bir gece için Babylon sahnesine konuk oluyor.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 20:30
- Konser: 21:30
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Seyirci, Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT