Rekids Night: Nina Kraviz - Nikola Gala

Tarihler: 26 Ekim 2012 Cuma ~ 26 Ekim 2012 Cuma 23:55

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2012 ~ Eki 26, 2012

Elektronik müzik dünyasının son dönemde tartışmasız adından en çok söz ettiren kadın prodüktörlerinden Nina Kraviz, 26 Ekim Cuma gecesi kışkırtıcı canlı performansıyla Babylon’da!

Sibirya’da doğan ve Moskova’da büyüyen Rus sanatçı, yerel sahnede parladıktan sonra Rusya’nın en önemli gece kulübü Propoganda’da çalmaya başladı. Çıkardığı bir dizi single ve EP’nin ardından dans müziğinin kalbinin attığı Berlin ve dünyanın diğer önemli gece kulüplerinde de boy gösteren Nina Kraviz, Rekids etiketiyle piyasaya sunduğu kendi adını taşıyan çıkış albümü ile 2012’ye damga vuran isimlerden biri oldu. Derinden gelen basit beat’lerin üzerinde house, techno ve acid müziği analog yöntemlerle birbirine bağlayan ve insanın ruhuna işleyip kendi dünyasına çeken vokaliyle dişiliğini müziğine yansıtmaktan kaçınmayan Nina Kraviz, şimdi de İstanbul’da nefesleri kesmeye hazırlanıyor.

Nikola Gala

House ve techno müziğin prestijli isimlerinden ve Frisky Radio’nun popüler isimlerinden Nikola Gala, Nina Kraviz performansı öncesinde DJ kabinine geçiyor. Daha önce Rekids, Ibadan Records, Freerange Records, Plastic City, Global Underground, Armada, Renaissance ve Audio Therapy gibi önemli plak şirketleriyle çalışan Nikola, Berlin, Tokyo, Tel Aviv, Stockholm ve Kiev gibi elektronik müziğin önemli merkezlerinde sahne aldı. Şimdi de 26 Ekim Cumartesi gecesinin açılışını Babylon’da yapmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış 22.00
Just D 22.00-23.00
Nikola Gala 23.00-00.30
Nina Kraviz (Live) 00.30 – 01.30
Nikola Gala 01.30

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Kapı Açılış 22:00.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT