Replikas

Tarihler: 24 Mart 2010 Çarşamba ~ 24 Mart 2010 Çarşamba - Saat: 22:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 28,50 TL, Öğrenci: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto Gişe

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No:10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2010 ~ Mar 24, 2010
15. yılını devirmiş Replikas; sentezci, yeniliğe açık, çok sesli müziğiyle son dönem Türk Rock müziğinin en dikkat çekici isimleri arasında. İlk albümü Köledoyuran’dan bu yana Dadaruhi, Avaz ve film müziklerinden oluşan FM isimli albümlerini yayınlayan grup; Türkiye’de verdiği sayısız festival ve konserde dinleyicilerle derin bir etkileşim kurmayı başararak; hüznü, varoluşsal arayışları neşeyle buluşturabiliyor ve unutulmaz bir konser deneyimi vaad ediyor.

Avant-rock olarak tanımladıkları müzikleri ve ilginç performansları dilden dile dolaşan Replikas; Serdar Akar’ın “Maruf”, Kutluğ Ataman’ın “İki Genç Kız” ve Fatih Akın’ın “İstanbul Hatırası” isimli filmlerinde müzikleriyle yer aldı. Halk müziğinden de beslenen bu enteresan musiki cemiyetinin son performansı, 24 Mart Çarşamba gecesi GHETTO sahnesinde gerçekleşecek, sevenlerine önemle duyururuz.
18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT