Reset! The Night @ Indigo / The Revolters

Tarihler: 22 Mayıs 2010 Cumartesi ~ 22 Mayıs 2010 Cumartesi - Saat: 23:15

Yer: Indigo

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Apartmanı No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2010 ~ May 22, 2010

Reset! Magazine sezonun son partisini The Revolters ile veriyor.

Şubat 2008`den itibaren; iki haftada bir çıkardığı sayılarla yayın hayatına devam eden ve sektöre yeni bir soluk getiren; Türkiye`nin ilk online yayın yapan alternatif kültür dergisi Reset! Magazine; 22 Mayıs Cumartesi gecesi Indigo`da şahane bir eğlence daha düzenliyor.

Saat 23.15`te Reset! Magazine Dj`lerinin setiyle başlayacak olan gecede; ilerleyen saatlerde Reset! Magazine okurları ve müzik yazarları tarafından 2009`un en iyi çıkış yapan grubu seçilen ve son ep’leri Future Obscure ile isimlerinden epey söz ettiren The Revolters sahne alacak. 16 Nisan’daki coşkulu partiyi kaçıranlar; bu partiyi kaçırmamanızı öneririz.
http://www.resetmagazine.net
http://www.myspace.com/therevolters
http://www.biletix.com
info@livingindigo.com

The Revolters
2006 yılının sonlarına doğru Serhat Erman (vokal-gitar), Berkan Tomay (gitar-synths), İbrahim Kent(bass), Murat Şahin(davul) tarafından İstanbul’da kurulan The Revolters, 2007 tarihli ilk albümleri It’s Gonna Hurt A Little Ep’siyle dikkatleri çekti. Efsanevi İngiliz müzik dergisi NME tarafından “The Revolters: Turkish indie rockers ,best grass-roots talent around” başlığıyla tanıtılan grup, bu ülkenin müzik çevrelerince dikkat ve takdirle karşılandı. Daha sonra Atlantik’in diğer kıyısındaki müzik basını tarafından da yakın takibe alınan grup ,Amerikan moda ve müzik dergisi Dynamical Active Movement Magazine- New York tarafından kapağa taşındı ve grubun soundu yenilikçi ve farklı olarak tanımlandı.

İlk albümlerini Londra`da Cajun Dance Party, The Rakes ve The Horrors gibi gruplarla çalışan prodüktör Luke Buttery`la kaydeden The Revolters’ın “Future Obscure” adlı ilk albümünün masteringleri ise The Strokes’un albümlerinin de masteringlerini üstlenen Chris Athens tarafından yapıldı.Topkapı Müzik etiketiyle 17 Aralık’ta piyasaya çıkan albümün ilk single’ı olan “Shining On” şarkısının videosu 22 Aralık’tan itibaren MTV Türkiye ve Dream Tv ekranlarında yer almakta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT