Rhythm In Palace / Keiko Matsui

Tarihler: 20 Şubat 2008 Çarşamba ~ 20 Şubat 2008 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Çırağan Palace Kempinski

Ücret: 129 YTL - 89 YTL - 69 YTL - Loca: 1000 YTL

Nereden Alınır: Ticketturk Çağrı Merkezi: 0212 478 0600, Ticketturk Satış Noktaları, www.ticketturk.com ve Mobile: www.ticketturkmobile.com

Adres: Çırağan Cad. No:32 Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 478 06 00 - Ticketturrk

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2008 ~ Şub 20, 2008
RHYTHM IN PALACE – ÇIRAĞAN SARAYI / ŞUBAT – MAYIS 2008
ÇIRAĞAN SARAYIN’DA SOFİSTİKE VE FARKLI GECELER DÜNYA MÜZİKLERİ VE CAZ SEVERLERİ BEKLİYOR.
Ayda bir düzenlenecek olan konserler Çırağan Sarayı’nın Boğaz mamzarası eşliğindeki büyüleyici ve şık ortamında müzik keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için...

20.02. 2008
KEIKO MATSUI, www.keikomatsui.com

KEIKO MATSUI İSTANBULLU MÜZİK SEVERLERLE BULUŞUYOR
Ünlü Japon Sanatçı 20 Şubat’ta İstanbul’da…
Dünyanın en önemli “Smooth Caz” piyanistlerinden KEIKO MATSUI 20 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Palace Kempinski’de sahne alacak. Ünlü Japon sanatçı son albümü Moyo’dan eserler seslendirecek.

Açılışından 15 yıl sonra bir kültür ve sanat merkezi haline gelme misyonunu çeşitli aktivitelerle yerine getiren Çırağan Palace Kempinski, 2008 yılında dünyaca ünlü müzisyenleri “Rhythm In Palace” adı verilen konserler dizisiyle müzikseverlerle buluşturacak. KEIKO MATSUI ile başlayacak konserler, birbirinden ünlü sanatçılarla devam edecek.

“A Drop of Water” adlı ilk albümünü 1987 yılında müzik severlerle buluşturan MATSUI 2007 yılına kadar toplam 20 albüme imza attı. Beşinci yaş doğum gününde annesi tarafından piyano ile tanıştırılan Keiko Matsui; “çocuk yaşta bir enstrümanla sanat hayatına giren çocukların, bu tanışıklığı uzun yıllar sürdüreceğine ve bu yönde bir kariyere sahip olacağına” dair Japon inanışını doğruladı. 1961 doğumlu sanatçı, Oasis Caz Ödülleri-En Başarılı Kadın Caz Sanatçısı ödülüne de iki kez üst üste layık görüldü.

Ritmo Del Mondo ve Ticketturk’un katkılarıyla gerçekleşecek konserlerin biletlerine www.ticketturk.com adresinden ulaşılabilir.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT