Rock`N Dark 2010 Finali Hayko Cepkin - Anneke van Giersbergen

Tarihler: 30 Nisan 2010 Cuma ~ 30 Nisan 2010 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Refresh The Venue

Ücret: Ayakta: 35,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Refresh The Venue

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi, G 52 Çömlekçi Sok. No:30 Maslak İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 328 05 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2010 ~ Nis 30, 2010

Rock’n Dark finalde büyük sürpriz! Anneke & Hayko Cepkin Düeti

Efes Dark tarafından düzenlenen Türkiye’nin en kapsamlı rock müzik yarışması Rock’n Dark’ta final zamanı. Genç ve yetenekli müzisyenleri keşfetmek için yola çıkan Rock’n Dark 2010 Müzik Yarışması’nın birincileri 30 Nisan 2010 Cuma akşamı Refresh The Venue’de belirlenecek. Türkiye genelinde 9 şehirde gerçekleşen elemeler sonucunda en iyi grup, en iyi erkek vokal, en iyi bayan vokal ve en iyi sahne performansının da seçileceği büyük finale The Gathering’in ardından Agua de Annique ile müzik çalışmalarına devam eden Anneke van Giersbergen ile sahne alacak olan Türk rock müziğinin şahsına münhasır ismi Hayko Cepkin damgasını vuracak.

ANNEKE VAN GIERSBERGEN
Rock/metal dünyasının en güzel, en karakteristik ve sempatik kadın vokallerinden Anneke van Giersbergen, The Gathering ile başladığı müzik yolculuğuna Agua de Annique ile devam ediyor.
1973 doğumlu Anneke van Giersbergen`in rock/metal dünyasındaki çıkışı 1994 yılında Hollandalı ünlü grup The Gathering`e katılmasıyla gerçekleşti. The Gathering ile aralarında "Nighttime Birds", "How To Measure A Planet?", "If Then Else" albümlerini kaydeden şarkıcı, "Home" albümünün yayınlanmasının ardından 2007 yılında gruptan ayrıldığını açıkladı.

The Gathering`den ayrılır ayrılmaz kendi grubu Agua de Annique`i kuran Anneke van Giersbergen, sırasıyla "Air", "Pure Air" ve "In Your Room" albümlerini yayınladı.
Gerek The Gathering, gerekse de solo projesi olarak adlandırılan Agua de Annique ile rock/metal dünyasındaki kadın vokaller arasında önemli bir yere sahip olan Anneke van Giersbergen, bugüne kadar aralarında Napalm Death`ten Within Temptation`a, Moonspell`den Devin Townsend`e kadar birçok isimle de ortak çalışmaya imza attı.

HAYKO CEPKİN
Kariyerine Demir Demirkan, Aylin Aslım, Ogün Sanlısoy, Öztürk gibi isimlere klavye çalarak başlayan Hayko Cepkin, 2005 yılında yayınladığı “Sakin Olmam Lazım” albümüyle çıkışını yaptı. Kendine has tarzı, farklı sahne performansıyla kısa sürede ön plana çıkan Hayko Cepkin, albüm çalışmalarının yanı sıra diğer sanatçılarla prodüksiyon ve düet anlamında çalışmalarını devam ettiriyor. Birçok yayın organı tarafından 2005 yılının en iyi çıkış yapan sanatçısı olarak lanse edilen Hayko Cepkin, son albümü “Sandık”ı geçtiğimiz aylar içerisinde yayınladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT