Roxy 17. Sezon Açılış Partisi: Mo Horizons

Tarihler: 22 Ekim 2010 Cuma ~ 22 Ekim 2010 Cuma - Saat: 23:30

Yer: Roxy

Ücret: 34,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Roxy

Adres: Siraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No: 1-3 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2010 ~ Eki 22, 2010

Roxy 17. kez sahnede!

Ve yine eğlence, dans, müzik dolu bir yıl vaat ediyor. Bu ilk günden itibaren kaçırılmaması gereken bir sezon. 22 Ekim`e başka bir program yapmayın! çok eğleneceksiniz...Çünkü Mo Horizons Roxy sahnesinde! Tüm Roxyseverleri bekliyoruz.

MO` HORIZONS
Ralf Droesemeyer ve Mark Foh Weltzer isimli iki Alman dj/prodüktörden oluşan dünyaca ünlü jazz/bossa-nova grubu Mo` Horizons, ilk büyük çıkışlarını "Yes Baby Yes" ve "Foto Viva" single`larıyla yaptılar. Nicole Conte, Fort Knox Five ve Only Child gibi isimlerin remix yaptığı şarkılar kısa zamanda nu`club klasikleri arasına girdi. Eklektik tarzları sayesinde çok geçmeden müzik piyasasının en dikkat çekici isimlerinden biri haline gelen Mo` Horizons`ın her kulağa hoş gelen şarkıları Ikea, Viva, Renault ve Kia Motors gibi firmaların reklamlarının yanı sıra Amerika, İtalya ve Almanya`daki bir çok TV programının jenerik müziği olarak kullanıldı. Grubun çok büyük kitleler tarafından bilinmesinin en büyük sebebi ise şarkıların dünya üzerinde toplam 500`den fazla toplama albümde yer alması. İlk stüdyo albümlerini 1999 yılında "Come Touch The Sun" adıyla çıkartan ikili, ikinci albümleri "Remember Tomorrow"u ise 2001 senesinde çıkardılar. Zamanla daha çok latin, caz, soul, afro, funk ve bossa nova tarzlarına yönelen Mo` Horizons, üçüncü stüdyo albümlerini 2003 yılında "The New Bohemian Freedom" adıyla çıkardılar. Büyük bir ticari başarı yakalayan albüm, grubun ününe ün kattı. Son albümlerini "Sunshine Today"i 2007 yılının Haziran ayında çıkartan ikili, farklı tarzların mükemmel birleşimi olan dj performansları ile dünya çapında bir üne sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT