Russian Red

Tarihler: 13 Ocak 2012 Cuma ~ 13 Ocak 2012 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Garajistanbul

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Garajistanbul

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. Kaymakam Reşat Bey Sok. No: 11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2012 ~ Oca 13, 2012

Russian Red, Avea Escape to Music ile ilk kez Türkiye’de

İspanya’yı 2012’de Eurovision’da temsil edecek Russian Red, Türkiye’de hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Avrupa’yı kasıp kavuran Russian Red, 13 Ocak’ta Avea ile Garaj İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak

Türkiye’nin en genç ve en dinamik GSM operatörü Avea, müziğin en seçkin isimlerini hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Escape to Music konserleri kapsamında Avea bu kez, dünyaca ünlü bir ismi daha İstanbul’a getiriyor. Avrupa’da fırtına gibi esen İspanyol Russian Red, ilk kez Türkiye’ye gelerek müzikseverlere eşsiz bir ziyafet yaşatacak. İspanya’da “Yılın ihtilali” olarak anılan Russian Red, 13 Ocak 2012 tarihinde Garaj İstanbul’da, The Sun The Trees (http://youtu.be/q8oZEIQ-AxQ) ve I Hate You But I Love You (http://youtu.be/L4eEVUK8BwE) gibi birbirinden keyifli parçalarını seslendirecek.

Folk-pop-rock üçlemesini bir araya getirerek farklı bir tarz yaratan Russian Red, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenecek dünyanın en kapsamlı şarkı yarışması 2012 Eurovision’da İspanya’yı temsil edecek. 1985 Madrid doğumlu Lourdes Hernandez’in, İngiliz Brian Hunt ile tanışmasıyla başlayan “Reason”, “The Night of the Paper” ve “Sadie” gibi parçaların yer aldığı ancak piyasaya sunulmayan ilk demo albümüyle hayata geçti. Adını Hernandez’in genellikle kullandığı rujdan alan Russian Red, İspanyol indie türünde tanınmaya başladı. 2007 yılında 60’dan fazla konserde performans sergileyen sanatçı, 2008’de piyasaya ilk sunulan albümü “I Love Your Glasses”i hazırladı.

İspanya’nın önde gelen gazetelerinden El Pais’in ünlü köşe yazarı Alfonso Cardenal’in “Yılın İhtilali” larak tanıttığı Russian Red, Mayıs 2011’de ikinci albümü Fuerteventura’yı hayranlarıyla buluşturdu.

2. Avea Escape to Music Konser Takvimi:
6 Ekim 2011 James
16 Aralık 2011 Rox
13 Ocak 2012 Russian Red
18 Şubat 2012 Mando Diao
31 Mart 2012 Yael Naim
*Biletix’ten satışa sunulan konserler hakkında ayrıntılı bilgiye www.aveakonserleri.com, facebook.com/EscapeToMusic ve twitter.com/Escape_To_Music adreslerinden ulaşmak mümkün.

*Tüm Avea’lılara biletler %20 indirimli. (İnternet üzerinden alımlarda)





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT