Sattas

Tarihler: 04 Aralık 2010 Cumartesi ~ 04 Aralık 2010 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Balans Cadde

Ücret: 28,50 TL - Bilet fiyatına bir yerli içki dahildir.

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Balans Cadde

Adres: Bağdat Cad. No:294 / 1/2 Kadıköy İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0216 369 22 57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2010 ~ Ara 4, 2010

Orçun Sünear ile Derya Eke tarafından 2004 yılında bir Reggae grubu kurma fikriyle temeli atılan Sattas, çalışmalarını iyice hızlandırarak ilk performanslarını NayahReggaeClub’da ve Peyote gibi mekanlarda sergiledi.

Sattas sekiz kişilik kadrosuyla; İstanbul’da Nayah, Peyote, Balans, Old City, Mecaz Bar, Pulp, Babylon, Ghetto, Riddim,Naima,StudioLive,Jazzstop ,Shaman,Bebek Şenliği (Ana grup) gibi mekânlarda, Bursa’da Çaçaron ve Resimli barda; İzmir’de Opus Bar,Fethiye Ölüdeniz gibi mekânlarda çalmış ve bunların yanı sıra Siren Fest, ITU Taskisla Bahar Senlikleri, Mimar Sinan Festivali,United in ParadiseReggae Festivali gibi etkinliklerde izleyicileriyle buluşmuştur. En önemli konserlerinden birini de Jamaikalı müzik devi U-Brown ile beraber Balans Music Hall’de gerçekleştirdiler.2009 temmuz’un’daRock ‘n’ Coke ta sahne alacaklardır.

Bu süre içerisinde Bob Marley, Peter Tosh, Scratch, IsraelVibration gibi sanatçıların parçalarını uyarlayarak bu parçaları canlı performanslarında sergileyen grup, günümüze kadar 14 tane parça yazmış, bestelemiş ve bunları konserlerinde çalmıştır. Beste çalışmalarına devam eden topluluk, albüm hazırlıklarına devam etmekte; çeşitli mekân ve organizasyonlarda performanslarını sergilemektedir.

Grubu oluşturan müzisyenlerin farklı disiplinlerden geliyor olmalarını bir avantaj olarak kullanabilen grup, Reggae’ nin özünden uzaklaşmadan Jazz, Ska, Dub ve Rock formlarını bir potada eritebilmeyi başarmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT