Şehnaz Sam

Tarihler: 25 Mart 2011 Cuma ~ 25 Mart 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2011 ~ Mar 25, 2011

ŞEHNAZ SAM 25 Mart / Cuma Mask Live Music Club’da !!!

Müziğe 13 yaşında davul dersleri alarak başladı. İlk grubu Çizgi ile 1990 yılında Ece Bar`da sahne aldığında ekibin davulcusuydu. 91 senesinden itibaren şarkı söylemeye başladığında kariyerine bir süre solist olarak devam etmeye karar verdi.

Bu arada çeşitli mekanlarda ağırlıklı olarak yabancı parçalardan ve değişik türlerden oluşan repertuarıyla sahne aldı. Dönemin akımı olan Türkçe Pop eğiliminden uzak durma kararıyla albüm projelerini bir süreliğine erteledi. Bir yandan The Marmara ``Lounge Club``da değişik dillerde ağırlıklı olarak turistik programlar yaparken özel gecelerde sahne almayı sürdürdü.

1995`te Mirkelam`la çalışmaya başladı. Burada Mirkelam`a vokal ve perküsyonda eşlik etti. Daha sonra, kurucularından olduğu, çoğunluğu kadın müzisyenlerden oluşan ``Zeytin`` adlı grupta davul ve geri vokal elemanı olarak Kemancı Rock Bar`da yaklaşık iki yıl sahne aldı.

2002 den itibaren albüm çalışmalarını hızlandıran Şehnaz Sam diğer yandan çeşitli projelerde bulunmayı sürdürdü. 2006`da Haldun Dormen`in sahneye koyduğu ``Broadway`den İstanbul`a`` adlı müzikal projesindeki ekipteydi. Aynı zamanda`` Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği`` üyesi ve gönüllü destekçisi olan müzisyen bu derneğin organizasyonlarında zaman zaman görev aldı.

2008 yılında yayınlanan albümü ``Aşka Düşer``i bazı yenilikler ekleyerek 2010 Ekim ayında ``Domi Prodüksiyon``dan ``Kalan Müzik`` sponsorluğunda tekrar yayınladı.

uyarılar
18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği müşterileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT