Serbest Radikaller

Tarihler: 01 Kasım 2008 Cumartesi ~ 01 Kasım 2008 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Gemi Açık Sahne

Ücret: www.gemideyiz.com

Adres: Asmalımescit Sok. No:7 Kat:4-5-Teras Tünel, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 245 97 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2008 ~ Kas 1, 2008

Serbest Radikaller
Her Cumartesi – saat: 22:00

Performanslarıyla, alternatif müzik çalışmalarından tanıdığımız Jehat`ın öncülüğünde, 2007`nin sonlarında kurulan Serbest Radikaller her Cumartesi gecesi Gemi Açık Sahne’de. World Music çatısı altında kendi içinde çeşitli sound örneklerini barındıran grup Funk`tan Jazz`a, Blues`dan Oryantal`e, Balkanlar’dan Akdeniz müziğine uzanan renkli ve emprovizeye dayalı performanslarıyla; iç dinamizminizi açığa vuracak güçte sahneye taşıyor. Müzisyenleri buluşturarak müziğin evrensel dilini yeni bir anlayışla müzikseverlere sunan Serbest Radikaller ayrıca sürpriz konukların da yer aldığı performansları ile dinleyenleri müziğin uçsuz bucaksız boyutlarına taşıyor.

“Sakin, alabildiğine hırçın. Bazen hüznün, bazen de keyifin dibine vurmak. An be an. Ama Samimi olmak. İşte bütün mesele bu!. Serbest Radikaller bağımsız kalabilmeyi, duyguları işlerken de hayatla içiçe olmayı seviyor. Performans esnasında bir tebessüm ki; bizi yerden göğe çıkarmaya, bir sert bakış ki bizi yerden yere vurmaya yeter. Müzikle olan ilişkimiz hayatla olan ilişkimizi pekiştiriyor.
İşte bu denli çalıp söylemeyi seviyor, seslerimizin hayata karışmasına çabalıyoruz. Buyurun ucundan da siz tutun. Kulaklarınıza şenlik, yüreklerinize serinlik katması dileği ile...”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT