Serkan Özcan

Tarihler: 24 Mart 2010 Çarşamba ~ 24 Mart 2010 Çarşamba - Saat: 22:30

Yer: Jazz Stop Beyoğlu

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Jazz Stop Beyoğlu Gişe

Adres: Büyük Parmakkapı Sokak Sonu. Tel Sok. No: 5/A Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2010 ~ Mar 24, 2010

ROCK MÜZİĞE YENİ BİR RENK, YENİ BİR SOLUK!
Serkan Özcan
“İÇİMDEKİ GÖKYÜZÜ”

İstanbul gece hayatının aranılan erkek seslerinden birisi olan ve birçok mekanda sahne alan Serkan Özcan’ın ilk Rock Müzik albümü “İÇİMDEKİ GÖKYÜZÜ”, müzik sektöründe Türkiye’nin en başarılı firmalarından A Plus Entertainment prodüktörlüğünde hazırlandı ve Seyhan Müzik etiketiyle tüm müzik marketlerde yerini aldı.

Youtube’da binlerce kişi tarafından şarkıları dinlenen Serkan Özcan’ın, söz ve müzikleri kendisine ait olan 11 eserin yer aldığı albümü, müzik piyasası için yeni ve farklı bir soluk olacak. Dinleyen herkesin kendine ait duygular bulabileceği “İÇİMDEKİ GÖKYÜZÜ”, Serkan Özcan’ın son iki yıldır üzerinde çalıştığı bir proje.

Hedefi, müzik dünyasında "Serkan Özcan"ın kalıcı olması ve şarkılarını yaşatmak olan müzisyenin, birçok sanatçı tarafından yorumlanmış eserleri mevcut. En son vermiş olduğu eser geçtiğimiz yıllarda acı bir şekilde trafik kazasında yitirdiğimiz Barış Akarsu’nun "Islak Islak" adlı albümünde "Aldırma" adlı eser, Serkan Özcan imzasını taşıyordu.

Serkan Özcan’ın ilk albümü olan “İÇİMDEKİ GÖKYÜZÜ”nde “Evvel Zaman İçinde”, “Çiçeğim”, “İçimdeki Gökyüzü”, “Yanıyorum”, “Kaç Gel”, “Kuştüyü”, “Müebbet”, “Şarkım”, “Güller”, “Bayram Yeri” ve “Aldırma” adlı eserleri yer alıyor.

Albüm düzenlemeleri ise, Çağrı Kodamanoğlu tarafından yapıldı.

Sanatçıya enstrümanlarıyla, Türkiye’nin değerli müzisyenleri Volkan Öktem, Murat Ejder, Gültekin Kaçar, Hakan Beşer, Mehmet Akatay, Selçuk Suna Brass Section, Özge Metin Yaylı Grubu, Ertan Tekin, Ali Yılmaz ve Gaye Biçer eşlik etti. Albüm mastering çalışmaları İngiltere’ deki Metropolis Stüdyoları’nda tamamlandı.

Serkan Özcan Kimdir ?
1974 yılında İstanbul`da doğan Serkan Özcan, ilköğretim eğitimi ardından 1985 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girdi. Orta ve lise eğitimini Çalgı Bölümü’nde bağlama, üniversite de ise Temel Bilimler Bölümü’nde mey eğitimi alarak tamamlayan Özcan, lise son, özellikle üniversiteye başladığı yıllarda gitar ve keyboard çalmaya, pop müzik tarzında söz yazmaya ve besteler yapmaya başladı.

Aynı yıllarda İstanbul’un farklı mekanlarında sahne aldı. 18 yıldır sahne almaya devam eden sanatçı, uzun yıllar süren Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Batı Müziği eğitiminin ardından içindeki asıl müziğin Rock Müzik olduğunu keşfetti.
Konservatuar eğitiminin yanı sıra Nail Yavuzoğlu’ndan armoni, opera sanatçısı Efsun Öztoprak’tan da şan dersleri aldı.
10 yıldır Rock şarkıları besteliyor. Rock müziği (özellikle Soft ve Akustik Rock’ı) çok seviyor. Sahnede rock şarkılar söylemek, müzik adına en büyük tutkusu. Bir dönem popüler sanatçıların vokalistliğini yaptı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT