Sevgililer gününde Soygun, Gereği Düşünüldü ve Loverdrive Bronx`ta!

Tarihler: 14 Şubat 2009 Cumartesi ~ 14 Şubat 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Bronx

Ücret: Giriş: 12 TL

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No:8 Tünel Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98 - Bronx

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2009 ~ Şub 14, 2009
Sevgililer gününde Soygun, Gereği Düşünüldü ve Loverdrive Bronx`ta!
Deniz Yavaşoğulları - Cumhuriyet Gazetesi
Aralarında müzik yapan, hayal kırıklıklarını, özlemlerini bestelerine yansıtanlar da var; Türkiye`nin en romantik ve en sert "underground" gruplarından Soygun, Gereği Düşünüldü ve Loverdrive`dan bahsediyoruz. Myspace`ten paylaştıkları coverları ve daha çok da besteleriyle son zamanlarda kendilerinden sıkça söz ettiren bu üç grup 14 Şubat akşamı, Bronx`ta sahne alacak.
Kapı açılışı 21:00 olan konserin bilet fiyatı 12 TL. Gecenin organizatörlüğünü, underground/alternatif gruplara ve müzisyenlere desteğiyle tanınan Bohemian Events Group üstleniyor.
Siz de acılarından kaçmayan yalnızlardansanız veya sadece bu üç başarılı grubu dinlemek ve alışılmadık bir konser izlemek istiyorsanız, kaçırmayın!

SOYGUN (Izmir) İlk başlarda Punk Rock-Pop Punk yapan Soygun, daha sonra çeşitli etkileşimler dahilinde Post Hardcore-Emo türevlerine yöneldi. 2 adet Demosu bulunan grup, 2008 yılının Aralık ayında çıkardığı "Bilmiyorsun" adlı E.P ile beğeni kazandı. Grup lirikal olarak genellikle "yaşanmışlıklar ve hayal kırıklıklarından" ilham alıyor. Müzikal olarak ise kimi yerde Old School Pop Punk havası, kimi yerde armonik Heavy Metal gitar yürüyüşleri ve Post Hardcore Breakdown`ları sezilmekte...
Doruk Ordu: Bas Gitar / Vokal
Alican Öyke: Gitar
İlkay Sarpay: Gitar / Vokal
Anıl Atik: Davul / Geri Vokal
http://www.myspace.com/soyguntr

GEREGI DUSUNULDU 2004 yılının başlarında İngilizce bestelerle ismini duyuran Sorgespel adlı screamo-metalcore grubunun yeni ismi. Yeni soluğunu "Gereği Düşünüldü" isminde bulan grup hardcore etkileşimli türü ve Türkçe besteleriyle yolunu cizmeye çalışıyor
Gary Singer Jr: Davul
Can Aldemir: Gitar
Emirhan Eringen: Gitar
Maksut Dursun: Bas Gitar
Mert Papik: Vokal
http://www.myspace.com/geregidusunuldu1

LOVERDRIVE 2005 yılının sonlarında soğuk bir gecede "Abi biz neden Rock`n Roll yapmiyoruz?" sorusuyla başladı Loverdrive. Fikir ortaya atıldığında bir arada olan insanlar şu anda farklı yerlerde olsalar da fikir kendisini koruyor.
Barış: Guitars, Vocals
Caner: Guitars
Benan: Bass
Tayfun: Drums
http://www.myspace.com/loverdrive

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT