Şevval Sam

Tarihler: 09 Ekim 2010 Cumartesi ~ 09 Ekim 2010 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 55,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sk. No:3 Tünel, Asmalımescit / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2010 ~ Eki 9, 2010

Hem oyuncu, hem de müzisyen kimliğiyle başarıyı yakalayan Şevval Sam, 9 Ekim Cumartesi akşamı Ovi Müzik sponsorluğunda Babylon sahnesinde!

Alışılan çizgilerin dışında kalan Şevval Sam, dünya müziği, klasik Türk müziği, geleneksel halk müziği, klasik caz ve müzikal gibi farklı türlerin şarkılarını seslendiren ve besteleyen çok yönlü bir sanatçı. Kazım Koyuncu ile yaptığı çarpıcı düet ve bu yıl piyasaya çıkacak 70’lerin arabesk şarkılarını yorumladığı “Has Arabesk” isimli albümü ise sanatçının bu çok yönlü müzikal kişiliğini destekler nitelikte. 10 farklı dilde şarkılar söyleyen Şevval Sam, yaşadığı toprakların kültüründen beslenen ve bunu yaparken özgünlüğünü koruyan nadir müzisyenlerden. Sayısız dizi ve film ile oyunculuk kariyerinde de aynı başarıyı yakalayan Sam’ı birçok meslektaşından ayıran özelliği ise sosyal meselelere gösteriği ilgi ve hassasiyet. Babylon ve Şevval Sam’ın birlikteliğiyle unutulmaz bir geceye dönecek olan bu müzikle dolu samimi geceyi kaçırmayın.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Ön satış avantajlı biletler 4 Ekim Pazartesi gününe kadar 55,50 TL olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT