Shaft`ta Bu Hafta

Tarihler: 11 Mayıs 2010 Salı ~ 16 Mayıs 2010 Pazar - Saat: 22:00

Yer: Shaft Rock-Blues & Jazz Club

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Shaft Rock-Blues & Jazz Club

Adres: Serasker Cad. Osmancık Sok. No: 13 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 449 05 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2010 ~ May 16, 2010
11 Mayıs Salı Saat: 22:00
THE CHROME

Hard Rock
Özgür Özkaplan (Vokal), Oğuzhan (Makar) Özçoban (Klavye), Serkan (Seko) Savkurt (Bas), Doğanay (Dodo) Özdöl (Gitar), Hakan Toykoç (Davul)
The Chrome 2008 yılında kurulan ve 80`li yılların rock parçalarını cover`layan bir gruptur. Repertuarında Bon Jovi, Whitesnake, Guns `n Roses, Queen, Dire Straits ve U2 gibi grupların parçaları bulunan grup Taksim Pulp ve Kadıköy Buddha`daki performanslarıyla izleyicilerin beğenisini toplamaktadır.
BACKGROUND
Pop Rock
Hakan Maktav (Bas), Bülent Ay (Davul), Hakan Yeşilkaya (Klavye), Ant Şimşek (Gitar), Bahar Şimşek (Vokal)
Giriş ücreti: 10 TL.
12 Mayıs Çarşamba Saat: 21:00
ÖRGÜ

Flamenko "Dünya Çingene Müziklerinden Örnekler"
Ali Fuat Yılmazoğlu (Gitar, vokal), M.Kemal Nakipoğlu (Kanun), Hakan Çetinkaya (Perküsyon), Edip Berk (Perküsyon)
B PLANI
Pop Rock
2001 yılında kurulan ve Pop Rock ağırlıklı müzik yapan grup birçok barda ve festivalde çaldı. B Planı hâlen albüm çalışması içinde. Göksenin TUNCALI (Vokal, Gitar), Gürkan ÖZBEK (Gitar), Ozan YEŞİLDAL (Bas), Atakan ÖNGEN (Davul)
Giriş ücretsiz.
13 Mayıs Perşembe Saat: 23:00
GÜR AKAD BAND

Hard Rock & Blues
Gür AKAD ilk kurduğu grup olan KLİPS ile 1986 yılında Eurovision Türkiye elemelerini kazanarak yurtdışında Türkiye`yi temsil etti. 1990`da ikinci kez Roma`da Türkiye`yi temsil etti. Uzun yıllardır müzikle içiçe olan Gür AKAD, bu süre içinde Barış MANÇO, Sezen AKSU, İlhan İREM, Ajda PEKKAN, Erkin KORAY, Tarkan, Egoist, Grup Destan, Sibel TÜZÜN, Çelik, Melih KİBAR, Zerrin ÖZER, Özlem TEKİN, Sertab ERENER, Sevingül BAHADIR ve daha bir çok sanatçıya vokal yapıp gitar çaldı. Yeniden yapılanan KURTALAN EKSPRES grubunun solistidir. Hâlâ kendi grubu ile çalmaya ve söylemeye de devam eden Gür`ün en büyük hobisi ise, otomobil maketleri ve minyatür araba koleksiyonu yapmak. Giriş ücretsiz.
14 Mayıs Cuma Saat: 21:00
SERDAR ÖZTOP

Rock
"Daha önce, Haluk Levent, Teoman, Asrın, Murat Evgin, Barış Akarsu ve Bulutsuzluk Özlemi gibi pekçok ünlü rock müzisyeninin prodüktörlüğünü, aranjörlüğünü ve gitaristliğini üstlenmiş ve Türkiye`nin ilk virtüöz albümünü çıkartmış olan Serdar Öztop, Shaft sahnesinde!"
Saat: 23:00
BLUESAINT
Blues
Bluesaint 1998 yılında Güray Oskay ve Kerem Köseoğlu tarafından kuruldu. Ali Polat ve Emre Büyükkalfa`nın katılımıyla çekirdek kadrosunu tamamlayan Bluesaint 1999 yılından beri canlı performanslarını sürdürmekte. Sırasıyla Mehmet Ozman, Serkan Çiftçi, Özgür Sengül ve Güven İlter`i kadrosuna katan grup, çeşitli zamanlarda konuk müzisyenlerle de çalıştı. Bluesaint 1999`dan bu yana çeşitli kulüplerde düzenli olarak sahne alırken, birçok konser ve etkinlikte, bir de televizyon programında yer aldı. Popüler kültür içerisinde kendine çok az yer bulabilen bir müzik tarzı olan blues`a kelimenin tam anlamıyla gönül veren grubun rock`n roll ve swinglerle süslü repertuvarı, aslen 1920`lerin delta köklerinden 1980`lerin modern yorumlarına uzanan geniş bir blues yelpazesinden oluşuyor.
Saat: 01:30
KURTALAN EKSPRES
Konser
2009`da yeniden yapılanan Kurtalan Ekspres yeniden Shaft sahnesinde! Giriş ücreti: 20 TL (1 yerli içki dahil)
Öğrenci giriş ücreti: 15 TL (1 yerli içki dahil)
15 Mayıs Cumartesi Saat: 22:30
ROKA
Blues & Rock
Roka 2006 yılının soğuk kış günlerinden birinde Özge ve Efe tarafından kuruldu. Takip eden iki üç gün içinde Özge`nin eski grup arkadaşları Özkan ve Erhan gruba dahil oldular. İki aylık bir repertuar çalışmasından sonra Taksim`de sahne almaya başladılar. Roka`nın temel özelliği eski kafalı olması ve günümüz Alternatif Rock parçalarına repertuarında yer vermemesidir. Grubun beste çalışmaları başlamış olup, kayıtları devam etmektedir.
01:30
ACİL SERVİS
Rock & Pop Rock & Funk
1992 yılında kurulan grup, sevilen rock parçalarından oluşturdukları repertuarları ile aynı yıl Beyoğlu Cafe Guitar`da sahne almaya başladı. Genişleyen dinleyici kitlesi ile birçok mekanda sahneye çıkan Acil Servis, 1997 yılında ilk albümleri "Küçük Adam" ile daha geniş bir kitle ile buluşma şansı buldu. Albümün ilk single`ı "Bebek" ile kısa sürede tanınan grup, ardından konser ve turnelerle İstanbul dışında da sesini duyurdu. Yıllardır her Cumartesi Shaft`ta sahne alan grubun heyecanla beklenen yeni albümü "Dur, Bekle" geçtiğimiz günlerde müzik marketlerde yerini aldı.
16 Mayıs Pazar Saat: 22:30
ZAMPARA

Türkçe Rock
2009 sonlarında kurulan Zampara,davulda Muratcan Akçay, basta Mustafa Savaş Coşkun, klavyede Caner Ünsal, gitarda Emre Danacı ve vokalde Taha Gürbüz`den oluşuyor. Grup pop-rock ağırlıklı bir repertuara yer veriyor.
Giriş ücretsiz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT