Sibel Gürsoy Quartet ´Yol`

Tarihler: 09 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 09 Mayıs 2012 Çarşamba - Saat: 21:30

Yer: Nardiss Jazz Club

Ücret: Tam: 30,00 TL - Öğrenci: 15,00 TL

Nereden Alınır: Nardiss Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2012 ~ May 9, 2012

Sibel Gürsoy (vo), Serkan Özyılmaz (p), Volkan Hürsever (b), Onur Alatan (d).

1978 Bulgaristan doğumlu olan Sibel Gürsoy çok küçük yaşlarda başladığı müzik hayatını 16 yaşında iken Türkiye’ye gelerek profesyonel olarak sürdürdü. Ağırlıklı olarak film müzikleri seslendiren ve 90'larda birçok pop çalışmasında geri vokallerde yer alan sanatçı, Pasaporte Latino grubu ile de üç yıl çalıştı.

1998 yılında Fahir Atakoğlu ile konser ve albüm çalışmalarında bulunan Gürsoy, 1999 yılında ilk albümü olan Gündüz Gece’yi David Bowie, Tina Turner, Freddie Mercury gibi birçok isimle yaptığı çalışmalardan tanınan Erdal Kızılçay’ın müzik direktörlüğünde gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan Yol adlı albümü ile ses getiren sanatçı bu gece sizlere bu albümden parçalarla birlikte standartlar, coverlar (türküler ve bazı pop parçalarına yorumlar) söyleyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT