Snarky Puppy

Tarihler: 09 Kasım 2015 Pazartesi ~ 09 Kasım 2015 Pazartesi 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 93.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 43.50 TL 60 yaş üstü bileti - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2015 ~ Kas 9, 2015

Grammy ödüllü Snarky Puppy, uzun bir aradan sonra hayranları ile 9 Kasım'da CRR Konser Salonu'nda buluşmaya hazırlanıyor.

Bir zamanlar Texas, şimdi ise New York tabanlı yarı-kolektif grup Snarky Puppy, enstrümantal müziğin saklı kalmış değerli isimlerinden, en çok saygı duyulan isimlerine sahip olma yolunda ilerliyor. Birçok yoruma göre hala "underground" olarak tanımlanan grup, 2014 yılında "En İyi R&B Performans" dalında ilk Grammy ödülünü kazandı. Ayrıca BBC, Village Voice, Guardian ve Boston Herald gibi önemli yayınlardan ve Pet Merheny'den Prince'e önemli müzisyenlerden övgü dolu eleştiriler aldı. 2013 yılında çıkarttıkları, Grammy kazandıran "Family Dinner – Voluma One" albümü iTunes Caz Listeleri'nde en üst sıralara yerleşti.

İlk albümleri Live at Uncommon Ground'u 2005'te, ikinci albümleri The Only Constant'ı 2006'da yayımlayan grup, "En İyi Caz Performansı" kategorisinde tam üç kez arka arkaya Dallas Observer Müzik Ödülü'nü aldı. Topluluk 2013 yılında, North Sea Jazz, Monterey Caz Festivali, Jazz á Vienne, Blue Note Tokyo ve Melbourne Uluslararası Caz Festivali'ni içeren, 4 kıtada 200'e yakın performans vererek ve workshop etkinliği düzenleyerek bu alanda birçok grubu geresinde bıraktı.

Her biri birbirinden yetenekli grubun üyeleri şimdiye dek Sting, Stevie Wonder, Snoop Dogg, Roberta Flack, Morcheeba, Erykah Badu, Justin Timberlake, Beyonce gibi gibi sayısız popüler isimle çalıştı.

Dünyanın her yerinde onları koşulsuz dinlemeye gelen kitlesi ve aldığı birçok olumlu eleştirilerin sebebi ise şüphesiz ki; derin bir tecrübeye sahip oldukları ve saygı duyguları müzikal geleneği yenilikçi anlayış ile kaynaştırmalarıdır.

Grammy ödüllü basçı, gitarist, besteci ve aranjör Michael League tarafından 2004 yılında kurulan ve birbirinden bağımsız müzisyenlerden oluşan grubun varoluşunda üç ana fikir bulunmaktadır. İlki, özgün bir topluluk olmak... İkincisi, birbirinden farklı müzisyenler ile ortak projelerde yer almak... Üçüncüsü, belki de en önemlisi, ise ROAM (Roots of America Music), Music Lab gibi komitelerle, sosyal toplum kuruluşlarıyla; dünya çapında üniversite, lise, ve ortaokul düzeylerinde bir araya gelen heyecan dolu, gerçekten ilham alacakları bir şey bekleyen genç müzisyenlerle sahip oldukları müzik sevgisini paylaşmak...

- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.
- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Sınırlı sayıda öğrenci biletleri CRR gişesinden satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT