Solo Performans Geceleri - Fırat Tanış

Tarihler: 23 Aralık 2011 Cuma ~ 23 Aralık 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Hayal Bistro

Ücret: Tam 34.50 TL, Öğrenci 29.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Hayal Bistro

Adres: Meşelik Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2011 ~ Ara 23, 2011

Bistro Hayal Kahvesi'nde Eylül ayında başlayan ve bugüne kadar sahnesinde Birsen Tezer, Doğan Canku, Cahit Berkay, Elif Çağlar, Bilal Karaman, Okay Temiz, Selen Servi gibi değerli sanatçı ve müzisyenleri dinleyicileri ile buluşturan Solo Performans Geceleri 23 Aralık 2011 Cuma günü son zamanlarda yer aldığı projelerle adından çokça söz ettiren sevilen tiyatro, sinema oyuncusu, besteci ve söz yazarı Fırat Tanış'ı ağırlayacak. İki değerli müzisyen Süleyman Eker ve Turgay Yakut'un eşlik edeceği Fırat Tanış, bu uzun zamandır beklenen performansında aralarında "Yani ve Bir Sel Gibi" sevilen ve tanınan parçalarının da olduğu özel ve akustik bir repertuarla sahne alacak.

Bugüne kadar bir çok televizyon dizisi ve sinema filminde rol alan ve şu günlerde; Nuri Bilge Ceylan filmi "Bir Zamanlar Anadolu da" ve kısa bir süre sonra vizyona girecek Necati Cumalı'nın kısa öykülerinden oluşan eseri "Ay Büyürken Uyuyamam" dan uyarlanan sinema filminde canlandırdığı farklı karakterlerle seyircisi ile buluşan Türk Sinemasının bu genç ve yetenekli ismi; Yeditepe İstanbul'un Özberk'i, Geniş Aile'nin Koyu Bilal'i Fırat Tanış'la bu çok özel performansında tanışmanız için sanat ve müzikseverleri etkinliğimize bekliyoruz.

Destekleyenler:
www.hayhuy.com
www.filmlerim.com
www.dakick.com

Organizasyon: www.eventfabric.net

Fırat Tanış

5 Mayıs 1975 İstanbul’da doğan Tanış'ın. Mehmet Beyazıt Lisesi’nde okuduğu yıllarda tiyatro ve müziğe olan ilgisi arttı. Eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde devam etti. Buradan mezun olduktan sonra şehir tiyatroları ve özel tiyatrolarda sahne almaya başladı. Çeşitli dizi ve sinema yapımlarında yer aldı.

Müzik alanında da çalışmaları olan sanatçının parçaları Emre Altuğ (Yani), Levent Yüksel (Bir Sel Gibi), Gülay gibi yorumcular tarafından seslendirildi. Fırat Tanış bugünlerde kendi parçalarından oluşan bir albüm çalışması ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT