Summer Holiday Party

Summer Holiday Party

Tarihler: 17 Ağustos 2017 Perşembe ~ 17 Ağustos 2017 Perşembe 17 Ağustos 2017 20:00

Yer: Sanat Performance Açıkhava Sahnesi

Ücret: - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 17, 2017 ~ Ağu 17, 2017
Summer Holiday Party, 17 Ağustos'ta Sanat Performance Açıkhava Sahnesi'nde müzikseverlerle buluşuyor.

INNA, Marco V, Randy Katana, Johan Gielen, Outwork, Junior Vasquez, Sean Tyas, Alex M.O.R.P.H, Ronald Van Gelderen, Jochan Miller, Sied Van Riel, Yahel, Ernosto & Bastian, Aly & Fila, W&W, Leon Bolier, Mark Norman, Pedro Del Mar, Sander Van Dien (First State) Joyce Mercedes, Niki Belucci, LayDee Jane, Miss Shiva, Nugen, gibi dünyanın önemli isimleriyle birlikte sahne alan DJ Negma, PAL FM sponsorluğunda 17 Ağustos gecesi Performance Sanat’ta sahne alacak. 

Türkiye’nin ilk Marka Tescil Patent Sahibi Bayan DJ’i Negma, profesyonel dj’lik hayatına 2003 yılında başladı ve çok geniş bir yelpaze ile farklı insanların kulaklarına da hitap ederek kısa sürede herkesin beğenisini topladı. Özellikle House ve Trance müziğinin çeşitli tarzlarına setlerinde yer veren Negma duygusal, renkli ve eğlenceli kişiliğini plaklarının vasıtasıyla dinleyicilerine yansıttı. 
Ayni zamanda İstanbul Üniversitesi bilgisayar bölümünden mezunu olan Yıldız Çokcoşkun katıldığı bir Mısır gezisinin ardından anlamını öğrendiği "Negma" kelimesini bundan böyle dj ismi olarak belirledi. Çünkü "Negma" eski Mısır dilinde "Yıldız" demekti. 

Dünyada Miami, Ibiza Paris, Mısır ve Almanya başta olmak üzere Kıbrıs ve Türkiye’nin birçok şehrinde performans gösteren Negma, dünyanın önemli DJ/producer’larıyla birçok festivalde ayni kabini paylaştı. Son zamanlarda 90’li yılların vocal trance’lerine yeniden remix çalışmaları yaparak adından sıkça bahsettirmeye başladı. Özellikle Katana’nın Feels Like Magic parçasının Negma Remix’i büyük ses getirdi. 

Birçok başarıya imza attığı halde yakın çevresine daha yapacak çok iş olduğunu vurgulayan Negma, "Yıllardır iyi bir dinleyiciydim ve tüm elektronik müziğin gelişim evrelerini çok yakından takip ettim ve simdi tüm dönemleri birleştirerek kendi yarattığım tarzı dinleyicilerimle paylaşabiliyorum ve içim içime sigmiyor, her yeni setimde ayrı bir heyecan yaşıyorum ve inanıyorum ki bu heyecan hiç bitmeyecek." diyor. 

Çaldığı Müzik Tarzları: Commercial House, Funky & Vocal House, Progressive House & Trance

- Kapı açılış saati 19:00.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizatör uygun görmediği kişileribilet fiyatını iade ederekmekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT