Swayzak

Tarihler: 15 Ekim 2010 Cuma ~ 15 Ekim 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: Tam: 28,50 TL, Öğrenci: 18,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve İndigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Apt. No:1-2-4-5 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2010 ~ Eki 15, 2010

Swayzak
James Taylor ve David Brown Swayzak’ın temellerini 1993 yılında İngiltere’de attılar. Demir perde döneminden sonraki zamanda, karanlık ve soğuk Doğu Avrupa’dan etkilendiler. `Swayzak` ismini ise daha sonra hem D. Avrupa hem de Hollywood’dan etkilenerek aldılar. Bu, aynı zamanda Swayzak’ın müziğinin kutuplarına da işaret eden bir durum. 1997’de ilk singlelarını, 1998’de ise ilk albümlerini yayınlayan Swayzak, o tarihten bu yana albümleriyle, remiksleriyle, toplama albümleriyle, live performansları ve dj setleriyle sürekli gündemdeki yerini korumayı başardı.

Aslında Swayzak; DJ veya prodüktör olarak ayırmanın imkansız olduğu ender gruplardan biri. Bu başarılarının nedeni ise performanslarında türler arasında dolaşmaktan hiç çekinmemelerine ve müziklerinin sade bassline’lara oturmasını reddetmelerinde yatıyor. Tech-house tabanlı olmalarına rağmen sahne performanslarında Funk’dan breakbeat’a kadar çok farklı bir skalada yer alan prodüksiyonları ve keşfedilmesi oldukça eğlenceli olan tam sahne performasları ile sadelikten oldukça uzak bir isim Swayzak.
http://www.myspace.com/swayzak

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT