Tarkan

Tarkan

Tarihler: 18 Şubat 2017 Cumartesi ~ 18 Şubat 2017 Cumartesi 18 Şubat 2017 21:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Premium Tribün - 240.00 TL Golden Circle - 215.00 TL - TÜKENDİ Tribün 1 - 190.00 TL Tribün 2 - 165.00 TL Silver Circle - 125.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2017 ~ Şub 18, 2017
Tarkan, eğitimde fırsat eşitliği için Darüşşafaka yararına söylüyor.

Megastar Tarkan, 2017 yılının ilk konserini, 1863'ten bu yana "eğitimde fırsat eşitliği" misyonu doğrultusunda annesi veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, yetenekli öğrencileri yatılı olarak, tam burslu, nitelikli eğitimle geleceğe hazırlayan Darüşşafaka yararına verecek. Tarkan, 18 Şubat 2017 Cumartesi akşamı 21:00’de Volkswagen Arena'da "eğitimde fırsat eşitliği" için en sevilen pop şarkılarını seslendirecek. 

Konserden elde edilecek gelirle Türkiye'nin 70 ilinden 1.000'e yakın annesi veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, yetenekli öğrencinin eğitim gördüğü Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nda bir Sanat Merkezi oluşturulacak. Böylelikle Darüşşafakalı öğrencilerin en fazla istediği "Sanat Merkezi" hayali gerçeğe dönüşecek.

Her öğrencinin 5. sınıftan itibaren bir enstrüman çalmayı öğrendiği Darüşşafaka'da açılacak "Sanat Merkezi", bu eğitimin niteliğini daha da artıracak ve Darüşşafakalı öğrencilerin sanatla daha fazla iç içe yetişmelerine olanak tanıyacak.

Bilgi için: www.darussafaka.org

Darüşşafaka hakkında:
Türkiye’nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşu olan Darüşşafaka Cemiyeti, annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ve yetenekli öğrencilere nitelikli eğitim olanağı tanıyarak yaşamlarını değiştiriyor. “Eğitimde fırsat eşitliği” misyonuyla 1863 yılından bu yana varlığını bağışlarla sürdüren Cemiyet, bugüne kadar binlerce çocuğun Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda çağdaş koşullarda okumasını ve yükseköğrenimleri esnasında burs almasını sağladı. Tarihi boyunca ülkenin gelişiminin bireylerin gelişmesine paralel olacağı ilkesiyle hareket eden ve “eğitimle değişen yaşamlar” misyonunu benimseyen Cemiyet, 10 yaşında ailelerinden emanet aldığı çocukların; Atatürk ilkelerine bağlı, yaşam boyu öğrenen, araştıran, sorgulayan, çağdaş, özgüvenli ve topluma karşı sorumlu bireyler olarak yetişmesini sağlıyor. Bugün Türkiye’nin dört bir yanından sınavla seçilen bine yakın öğrenci, İstanbul Maslak’taki Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda 8 yıl boyunca tam burslu ve yatılı okuyor. Yabancı dil ağırlıklı, nitelikli bir eğitim sürecinden geçen öğrenciler, sosyal ve kültürel anlamda da tam donanımlı bireyler olarak yetişiyor.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Bağış yaparak bilet satın almak için 0850 222 1863- 8 yaş ve üstü izleyicilerimiz için uygundur.- Kapı Açılış 19:30- Konser Başlangıç 21:00- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Konser alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabiidir. 15 yaş altı bilet sahiplerine aynı kategoride bilet satın almış ebevenylerinin refakat etmesi gerekmektedir.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Bilet almak isteyen engelli seyircilerin, info@vwarena.com adresinden mekana ulaşıp rezervasyon oluşturması gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT