Tecrübeni Paylaş Yaşam Evi - Lions

Tarihler: 20 Nisan 2016 Çarşamba ~ 20 Nisan 2016 Çarşamba 20 Nisan 2016 11:00

Yer: KatsSahne

Ücret: 1. Kategori - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Müselles Sok. No: 3 Esentepe İstanbul

Telefon: 0212 263 10 63 - 0539 545 21 21

Web: http://www.katssahne.com/

E Posta: info@katssahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2016 ~ Nis 20, 2016
Herkesi 19-20 Nisan'da - Uluslararası Lions 118T Yönetim Çevresi Federasyonu'nun "Tecrübeni Paylaş Yaşam Evi -Lions Yaşlı Kreşi" Projesi Alışveriş ve Kültür Şenliği'ne davet ediyoruz.

Tecrübeye ve anılara saygı göstermek; hep ileriye, geleceğe bakarken geçmişimize de sahip çıkmak ve onları unutmamak… İşte biz Kats Sahne olarak; geçmişimiz olan, tecrübeyi öğrendiğimiz, başımızın tacı yaşlılarımız için yola çıktık. Bu yolda; Uluslararası Lions 118T Yönetim Çevresi Federasyonu'nun "Tecrübeni Paylaş Yaşam Evi -Lions Yaşlı Kreşi"ni hayata geçirmek için iki günlük bir alışveriş ve kültür şenliği düzenliyoruz ve sizleri bu Alışveriş Şenliğine katılarak, kurulacak "Yaşlı Kreşi"ne destek olmaya davet ediyoruz.

* Bilet iki gün için de geçerlidir.

Alışveriş ve Kültür Şenliği’nden elde edilecek gelirler, Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu "Lions Tecrübeni Paylaş Yaşam Evi - Yaşlı Kreşi Projesi"ne aktarılacak.

Proje Neden Önemli ?
Gündüz Bakım Merkezleri, 65 ve üstündeki bireylere, tıpkı okul öncesi çocukların gittikleri kreş anlayışı ile hizmet etmekte ve haftanın beş günü 08-17 saatleri arasında hizmet sunmaktadırlar. Bu merkezler; fiziksel ve duygusal olarak kontrol altında tutulması, gözlenmesi gereken yaşlının sosyal aktivite, fiziksel egzersizlerin, aynı zamanda arkadaşlık ilişkilerinin sağlandığı yerlerdir. Yaşlılar için en büyük sorun toplumsal soyutlanma, zihinsel ve fiziksel sağlık, yalnızlık ve depresyondur. Ama asıl korkutucu olanın ise tüm bunların sıklıkla bir arada görülmesidir. Yaşlı hizmetlerine yönelik sunulacak hizmetlerin amacı; yaşlıların kendilerini güvende hissedecekleri, aktif ve daha fazla kendi yaşadıkları ortamda yaşayabilecekleri bir çevrenin (ortamın) yaratılmasıdır Bu konudaki hassasiyet ve duyarlılığınıza olan inancımızla ve değerli katılımlarınızla alışveriş ve kültür şenliğimizi onurlandırmanız dileği ile saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz

Program Akışı:
19 Nisan 2016 11:00 itibariyle alışveriş ve kültür şenliği basın açıklaması yapılacak ve misafirler içeriye alınacaktır.
Gün boyunca katılımcılara çeşitli ikramlar yapılacak, etkinlik çalışma süresi sonrasında mekandaki tüm konukların katılımı ile bir kokteyl düzenlenecektir. 
20.00-20.45 arası "Kamuran Akkor ve Korosu" sahne alacak olup mini bir konser verecektir.
20 Nisan 2016 11:00 itibariyle etkinlik devam edecek olup,17:00'de Latin Dansları gösterisi ile sonlanacaktır. Gün boyunca katılımcılara çeşitli ikramlar yapılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT