Teoman

Tarihler: 13 Ağustos 2008 Çarşamba ~ 13 Ağustos 2008 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu AçıkhavaTiyatrosu

Ücret: 1.Kategori: 150,00 YTL (Protokol), 75 YTL, 60 YTL, 50 YTL, 40 YTL, 35 YTL, 25 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Harbiye Açıkhava Tiyatrosu Gişe

Adres: Harbiye Harbiye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2008 ~ Ağu 13, 2008
TEOMAN, AVEA HARBİYE AÇIK HAVA KONSERLERİ’NDE İLK KEZ BİR SENFONİ ORKESTRASININ SOLİSTİ OLARAK SİZLERLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR!AVEA ve HITT Prodüksiyon ortaklığıyla üç yıldan bu yana düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan AVEA Harbiye Açıkhava Konserleri 2008 için günler sayılmaya başlandı. Bu yıl 4-19 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan konserlerde toplam on iki gece boyunca müzikseverler sevdikleri sanatçılarla yazın keyfini çıkarırlarken sürprizler de onları bekliyor olacak.

Geçtiğimiz yıllarda pek çok sevilen sanatçının katıldığı AVEA Harbiye Açıkhava Konserleri’nde, özel projelerle müzikseverlerin hafızalarına unutulmaz anlar kazındı. Farklı tarzlara sahip yorumcuların ilk kez buluştuğu senfonik konserlerle, müzik dinleyicileri sevdikleri sanatçıları ve şarkıları bambaşka güzellikte dinleyebildikleri unutulmaz konserlere tanık oldular.

Teoman, AVEA Harbiye Açıkhava Konserleri’nde, alışılmış çizgisinin dışında bir ilk konser projesiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 13 Ağustos 2008 tarihinde “ Paramparça Senfoni” adı altında “Teoman” şarkılarından oluşan konserin heyecanı şimdiden tüm ekibi sarıyor. Sanatçı’nın bugüne kadar yazdığı şarkılardan oluşturulan bir seçki, uzun yıllardır müzikteki başarılı çalışmalarıyla tanınan ve halen TRT Caz Orkestrası’nda görevini sürdüren “Kamil Özler” tarafından senfonik aranjmanlara dönüştürüldü. Bu konserde İstanbul Senfoni Orkestrası ve Borusan Filarmoni Orkestrasından oluşan 50 kişilik bir klasik müzik topluluğu; ülkemizde ve yurt dışında pek çok önemli toplulukla konserler veren İzmir Devlet Senfoni Orkestrası müzik direktörü “İbrahim Yazıcı” şefliğinde bir araya geliyor. Konserin müzik direktörlüğünü ise; pek çok ünlü sanatçıyla birçok ülkede konserler vererek dünyaya adını duyuran “Çağ Erçağ” üstleniyor. Sadece klasik müzik enstrümanlarının kullanılacağı ve birbirinden değerli müzisyenlerin bir araya geleceği bu konserde Teoman da solist kimliğiyle ilk kez bir orkestranın parçası olacak. Teoman’ın “paramparça”, “17”, “iki yabancı” gibi klasikleşmiş şarkılarının senfoni orkestrası eşliğinde seslendireceği konser 13 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava’da gerçekleştirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT