TeSeMe & Şenceylik

Tarihler: 30 Mart 2016 Çarşamba ~ 30 Mart 2016 Çarşamba 30 Mart 2016 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2016 ~ Mar 30, 2016
TeSeMe ve Şenceylik, 30 Mart'ta Bronx Pi Sahne'de...

TeSeMe:

TeSeMe, sevilen Türk Sanat Müziği eserlerini kendi tarzlarında düzenleyerek dinleyicilerinin beğenisine sunmayı amaçlamaktadır. Ağustos ayında video klibi çekilen “Kimseye Etmem Şikayet” adlı şarkının da içinde bulunduğu üç şarkılık EP ile çıkış yapmışlardır.

Şenceylik:
Şenceylik, bir müzik projesi ve aslında bir lâkaptır. Üniversite hayatı boyunca Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü’nde çok fazla vakit geçiren insancıklardan Eda Sena Şenceylan, bu çevrede sürekli ‘Şenceylik’ diye çağrılmış, yıllar içinde kendi ismine bile şaşırmıştır. Şenceylik, Eda Sena Şenceylan'ın Gezi Parkı eylemleri zamanındaki bir sinir buhranı ânında karaladığı sözleri, eline gitar alıp bestelemenin çok rahatlatıcı ve özgürleştirici bir ifade şekli olduğunu keşfetmesiyle; odasında, bilinçsizce ve yapayalnız kurulmuştur.  

Birkaç yıldır kendi şarkılarını yapan Eda, bu şarkıları, kendisine dostlarını, onların yüzlerini ve seslerini hatırlatan ‘Şenceylik’ ismiyle online platformlarda sunarak mutlu olmaktadır. Taşoda Müzik Festivalleri’nde tek başına/grupla çok kez sahne alarak şarkılarını insanlarla paylaşma şansını bulmuş, Boğaziçi Grupları Sahnede gibi etkinliklerde beste projesi olarak yer almıştır.

Eda Sena Şenceylan, Vera’nın vokalisti, gitaristi ve şarkı yazarı Arel Koray Nalbant ile 2015 yazında tanıştıktan sonra, şarkılarını, onun prodüktörlüğünde yeniden düzenleyip Taşoda’da kaydetmeye başladı. Şimdiye kadar bu şekilde yeniden kaydedilmiş dört şarkıyı internette yayınladı. İçinden geleni melodili söylemek ve bunları tatlı insanlarla paylaşmak hayaliyle şarkılar yazmaya devam ediyor. Şenceylik, çok yakında eski şarkıların yeni kayıtlarının ve yeni şarkıların deli kayıtlarının olduğu bir EP çıkarmaya hazırlanıyor.
- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:00’dır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT