Test

Tarihler: 22 Kasım 2003 Cumartesi ~ 22 Kasım 2003 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 20.000.000 TL. Öğrenci: 12.000.000 TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sokak No: 3 Asmalımescit, Tünel / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2003 ~ Kas 22, 2003
Burn Electropassion Parties HAKAN LIDBO COMMON FACTOR Stokholm - Chicago
Elektronika’nın güçlü isimlerini Babylon’da ağırlayan Burn Electropassion Parties serisi aynı gecede house müziğinin iki farklı ancak çok renkli ve başarılı ismini konuk ediyor. Techno-house türünün en elektronik sound’unun icracısı, bu alanın en başarılı DJ ve prodüktörlerinden Hakan Lidbo, aynı zamanda kendi stüdyosunun da yaratıcısı. Gençliğinde rock gruplarında synth sanatçısı olarak sahne alan Lidbo elektronik dans müziği yapmayı kafaya koyup kendini stüdyosuna kapattı. House müziğini latin ritimleri ve funk’a mükemmel bir şekilde boyayan , tribal ve hipnotize eden groove’larla süsleyen İsveçli DJ/yapımcı türün en “gözüpek” plaklarında imza attı.

Elektronik dans müziğinin mucidi Carl Craig’in kurduğu plak şirketi “Planet E”nin gözde DJ ve yapımcısı Nick Calingaert yani Common Factor dans pisti ve oturma odasını bağlayan köprü işlevi görüyor. Kendi kendine öğrettiği müzik teorisi, gitar ve kemanın ardından ilk plağını house müziğinin devlerinden Gemini ile 1995 yılında yayımladı. “Planet E”den çıkan her single’ı dans müziği dergilerinin en prestijlisi “Mix Mag” tarafından “ayın single’ı seçilirken, Amerika’daki dans müziği otoritesi URB onu 1999 senesinin en önemli 100 DJ’inden bir ilan etti. Japonya doğumlu, İngiliz asıllı DJ ve prodüktör elektronik house türünün hayal gücü en gelişmiş ve en derin örneklerini sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT