Test

Tarihler: 01 Şubat 2004 Pazar ~ 01 Şubat 2004 Pazar - Saat: 21:00

Yer: CNR Expo Hall 3

Ücret: 30 Aralıka kadar: 40.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve CNR Expo

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı, Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0216 454 15 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2004 ~ Şub 1, 2004
An Evening with Dream Theater Train of Thought 2004 World Tour
2002 Kasım ayında Türkiye`ye ilk kez yapılan DREAM THEATER konseri, muhteşem sahne performansları, teknik altyapıları, seyirciyle iletişimleri ve 2 haftada tükenen biletleriyle hala hafızalarımızda...
Dream Theater`ın, albümlerindeki kompleks müzikal altyapı ve hayata dair derin lirikleri, yüksek kalite anlayışı, sahip olduğu deneysel yetenek ve müzikal profesyonalite, icra ettiği progressive müziği dünyaya benimsetmesindeki ve zamanının gruplarından hep birkaç adım ileride olmasındaki önemli etkenler oldu. Bir başka etken ise grup elemanlarının Caz temelli müzik eğitimine sahip olmaları ve bunu kendi çalışmalarına yansıtmalarındaki başarılarıdır.
Enstrümanları üzerinde virtüözlük derecesinde hakimiyete sahip 5 kişiden oluşan grubun 13 yıllık profesyonel kariyerine ait, üçü canlı kayıt, biri EP olmak üzere 10 albümü bulunuyor. Kariyerindeki mozaiği, sürekli bir yaratıcılık ve üretim zenginliğine sahip grup elemanlarının yan projelerde oluşturdukları birçok albüm ve konuk müzisyen olarak katıldıkları albümler tamamlıyor.
İlk olarak, 1992 yılına ait ikinci albümü "Images and Words" ile müzik piyasasında dikkatleri üzerine çeken Dream Theater, kariyerindeki dönüm noktasını 1999 yılında siyasaya sürülen konsept (tek hikaye üzerine kurgulanmış bütünlüğe sahip) albümü "Metropolis Pt. II : Scenes From A Memory" ile yaşadı. Bu dönemden sonra kendi türünün dışındaki birçok Rock ve Metal grubuna da örnek oldu ve kompleks müzik anlayışını kitlelere tanıttı. 2002 yılında piyasaya sürülen yedinci stüdyo albümü "Six Degrees Of Inner Turbulence" ile yeni bir Dream Theater olarak, kalitesinden ödün vermeden farklı bir bakış açısı yarattı ve zirvedeki yeri üzerindeki kararlılığını bir kez daha ispatladı, Kasım ayında piyasaya çıkacak son albümleri TRAIN OF THOUGHT `la şimdiden tüm eleştirmenlerden tam not aldılar...
14 Şubat 2004 Cumartesi günü, CNR Hall 3`de, sahne yerleşimi ve akustik için yapılacak özel çalışmayla DREAM THEATER`lı sevgiler günü gecesini unutamayacaksınız.
Dream Theater: James LaBrie - vokal, John Myung - bas, John Petrucci - gitar+vokal, Mike Portnoy - davul+perküsyon+vokal, Jordan Rudess - klavye.
Dream Theater Türkiye Resmi Fan Kulübü: http://www.dt-home.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT