Test

Tarihler: 24 Kasım 2004 Çarşamba ~ 24 Kasım 2004 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Roxy

Ücret: Tam: 25.000.000 TL. Öğrenci: 20.000.000 TL.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Roxy

Adres: Sıraselviler Cad. Aslanyatağı Sok. No:1-3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 13 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2004 ~ Kas 24, 2004

Elektronik Müzikte Kadın Gizemi: Hanin Elias

Almanların en saygı duyulan elektronik müzik topluluklarından Atari Teenage Riot’tan tanınan ünlü isim Hanin Elias, Room Recordings ve Roxy işbirliğiyle 24 Kasım 2004 tarihinde Roxy’de sahne alıyor. Erkek egemen müzik endüstrisinde kendine yer edinen Hanin Elias, yaptıkları müzik kadar çarpıcı, çılgın ve cüretkar sahne performansıyla da baştan çıkarıyor.

Elektronik müzik tutkunlarının yakından takip ettiği Hanin Elias, grubu Atari Teenage Riot ile sürdürdüğü çalışmalara 90’lı yılların sonunda ara vererek, bağlı bulunduğu plak şirketi “Digital Hardcore”dan ayrıldı. “Fatal Recordings” isimli bağımsız plak şirketiyle solo çalışmalara başlayan grubun ilk plakları No Games No Fun adıyla çıkarıldı. Gruba, bu albümde Einsturzende Neubauten’den A.Hacke, Dinasour Jr.’ın as elemanı J.S. Mascis, Khan, Merzbow gibi birçok ünlü isim eşlik etti.

Geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya sürülen Thurston Moore (Sonic Youth) destekli ikinci albümleri “Future Noir”le ilgi gören grup, çeşitli festival ve turnelerde sahne aldı.

Not: Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT