Test

Tarihler: 09 Aralık 2003 Salı ~ 09 Aralık 2003 Salı - Saat: 19:00

Yer: İtalyan Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 3.000.000 TL. - Öğrenci 1.000.000 TL

Nereden Alınır: Borusan Kültür Merkezi ve İtalyan Kültür Merkezi

Adres: Meşrutiyet Cad. No:161 Tepebaşı-Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 04 87

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2003 ~ Ara 9, 2003
Trevisani’nin 8 Aralık pazartesi ve 9 Aralık salı günü 10.00 – 15.00 saatleri arasında İtalyan Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği “master – class”ı isteyen herkes izleyebilecek. Sanatçı 9 Aralık Salı günü saat 19.00’da İtalyan Kültür Merkezi’nde bir konser verecek.
Dünyaca ünlü flüt sanatçısı James Galway’in öğrencisi olan Trevisani, Jean – Pierrre Rampal, Maxence Larrieu ve Julius Baker ile birlikte bir çok konser verdi. Scala Tiyatrosu Orkestrası’nda 4 yıl çalıştı. Solistlik kariyerine “Venedik Solistleri” ile başladı. Dünyanın belli başlı konser salonlarında konserler verdi. Boston, Frankfurt, Detroit, Şikago, Roma ve Las Vegas Flüt festivallerinde ‘master-class’lar yaptı. Bir çok CD kaydı gerçekleştirdi.
Halen Milano Uluslararası Müzik Akademisi’nde öğretim üyesi olan Trevisani, 14 ayar altın olan “Muramatsu” flüt ile çalıyor.
Trevisani’ye konserde piyano ile eşlik edecek olan Paola Girardi Milano Verdi Konservatuarı’ndan mezun olduktan sonra Milano Oda Orkestrası, Milano Litta Tiyatrosu Orkestrası, Çaykovski Trio Orkestrası’nda çalıştı.
Trevisani’nin daimi piyanisti olan Girardi, Maxence Larrieu, James Galway, Ilya Grubert gibi sanatçılara sahnede ve master – class’larda eşlik etti. Girardi halen Milano Uluslararası Müzik Akademisi’nde piyano ve oda müziği dersleri veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT