Test

Tarihler: 20 Aralık 2003 Cumartesi ~ 20 Aralık 2003 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: 28.000.000 TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şeyhbender Sokak No:3 Tünel-Asmal›mescit-Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2003 ~ Ara 20, 2003
Burn Electropassion Parties ADAM F (Liverpool)
Hip-hop / drum’n bass füzyonunun 90’lı yıllardaki “şef”i, İngiliz prodüktör ve DJ Adam Fenton (a.k.a Adam F) müzikal becerilerini klavye sanatçısı olarak geliştirdi. 1998 yılında çıkardığı ilk albümü “Colours”, “en iyi albüm” dalında siyahi kökenli müziklerin en prestijli ödülü MOBO’ya layık görüldü. Redman, dans ikili Everything But The Girl’den Tracy Thorn gibi ünlülerle yapmış olduğu “Colours”daki neredeyse tüm parçalar İngiliz “single” listelerinde ilk 20’ye girerken jungle / drum’n bass türlerinin yaratıcısı Goldie, kendi plak şirketi Metalheadz’ı Adam F’in ellerine bıraktı. Sanatçı, şirketle aynı adı taşıyan “Sunday Sessions” adlı program serisindeki kült statüsüne ulaşmış şarkılarını yaptı. Metalheadz’deki başarısı, MOBO ödülü ile şöhretini perçinleyen Adam F, LL Cool J, Missy Elliott ve Redman gibi hip-hop türünün en önemli isimlerinin de gözde prodüktörü oldu. Elektronik müziğin devlerini ağırlayan “Burn Electropassion Parties”in Aralık ayı konuğu Adam F, Goldie ile birlikte DJ’liğini de geliştirdi ve yeni bir albüm için 1.5 yıl boyunca kendini stüdyoya kapattı. 2001 yılında çıkan hip-hop albümü KAOS kendi türünün efsane çalışmalarından biri sayılıyor.
www.adamf.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT